Places logo
Menu

Meer dan 100 bezorgde Pokémon GO-ouders gerustgesteld

Meer dan 100 bezorgde Pokémon GO-ouders gerustgesteld

Places Antwoordservice heeft al meer dan 100 ouders van Pokémon GO spelers gerustgesteld, terwijl de spelers zorgeloos bezig waren met hun Pokémonjacht. Sinds de lancering van de game ondersteunt Places Antwoordservice al meer dan 400 Pokémon GO spelers, zodat zij hun battles kunnen uitvechten in de zogeheten PokéGyms.

Slechte bereikbaarheid van Pokémon Go-spelers

Nu de Pokémon GO hype ook in het bedrijfsleven een steeds grotere rol speelt, gaat dit ten koste van de telefonische bereikbaarheid van menig ondernemer. Sinds de lancering van het populaire spel constateert Places dat al meer dan 400 ondernemers de grootste antwoordservice van Nederland hebben ingeschakeld, om bereikbaar te blijven tijdens de jacht op de unieke Pokémon.

Eén van de ondernemers laat in een reactie weten: "Ik kan toch niet mijn zakelijke telefoon beantwoorden, wanneer ik met Pikachu een Gym aan het veroveren ben. Daarom helpt Places mij mijn business draaiende te houden, terwijl ik de Gyms in mijn plaats verover."

Professionele Pokéhulp

Places Antwoordservice heeft achter deze hulplijn een extra team van professionele Pokémasters ingeschakeld dat de game van binnen en van buiten kent. Hierdoor begrijpen deze receptionistes op afstand de verslaving van de gamers volledig. Zij staan de bezorgde bellers, waaronder ouders van ondernemers, met de nodige kennis te woord over bijvoorbeeld waar de betreffende ondernemer op dat moment kan uithangen.

Aangezien deze dienstverlening met de dag groeit, is Places naarstig op zoek naar nieuwe Pokémasters om het tijdelijke team te versterken.

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!