Places logo
Menu

Limburgse matraszaken het slechtst bereikbaar

Limburgse matraszaken het slechtst bereikbaar

Een goede nachtrust is belangrijk voor een uitgerust gevoel overdag. Om de nacht goed door te brengen is het belangrijk om het juiste matras te hebben. U kunt deze kopen bij de verschillende bed- en matraszaken in Nederland. Hoe is het eigenlijk gesteld met de telefonische bereikbaarheid van deze zaken? Telefoonboek.nl heeft het uitgezocht.

Onderzoek

In de database van Telefoonboek staan 458 telefoonnummers geregistreerd in de categorie 'bedden en matrassen'. Deze nummers worden in het bestand opgenomen als 'slecht bereikbaar' wanneer er drie keer of meer geen gehoor wordt gegeven aan de oproep; hierbij is er ook geen mogelijkheid een bericht achter te laten. Dit was bij 22 zaken het geval, hetgeen neerkomt op 4,8% van de gevallen. Dat betekent dat 95,2% weinig tot geen klachten krijgt over de telefonische bereikbaarheid.

Provincie

Wanneer de bereikbaarheidscijfers per provincie worden bekeken valt op dat bed- en matraszaken in Limburg relatief gezien het slechtst scoren op telefonische bereikbaarheid. Daar is 13% niet goed bereikbaar. Groningen, Flevoland, Friesland, Drenthe en Zeeland komen als beste uit het onderzoek. In al deze provincies zijn geen bed- en matraszaken gevonden met meer dan drie gemiste oproepen.

Bed- en matraszaken goed bereikbaar

Over het algemeen zijn het zeer goede cijfers vindt Dirk Lentjes manager van Places Antwoordservice. "Het is een goede zaak dat de meeste bed- en matraszaken makkelijk te bereiken zijn. In Limburg is er nog wel ruimte voor verbetering wat betreft de telefonische bereikbaarheid."

Percentage slecht bereikbaar per provincie

Limburg: 13%

Noord-Brabant: 11,8%

Zuid-Holland: 4%

Utrecht: 3,1%

Gelderland: 2,8%

Noord-Holland: 1,7%

Groningen, Flevoland, Friesland, Drenthe en Zeeland: 0%

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!