Places logo
Menu

Lees dagelijks de nieuwste blogs op Places.nl

Lees dagelijks de nieuwste blogs op Places.nl

Al geruime tijd helpt Places.nl (beginnende) mkb-ondernemers door blogs te schrijven over onderwerpen waar u als ondernemer dagelijks tegenaan loopt. Sinds december 2012 vindt u dagelijks blogs over marketing, social media, en meer. Inmiddels zijn er al ruim 450 blogs geplaatst, en hier komen nog dagelijks artikelen bij. Bent u nog niet bekend met de Places.nl blogpagina? Neem dan snel een kijkje en wees als ondernemer op de hoogte van de laatste tips voor het mkb! Op de Places.nl blogpagina vindt u tips en informatie over de volgende categorieën:

Adverteren

Het plaatsen van advertenties is niet eenvoudig. Hoe komt u het beste in contact met uw potentiële klanten en hoe kunt u zo goedkoop mogelijk adverteren? Places.nl geeft u in deze categorie tips hoe u het beste met uw advertentiebudget om kunt gaan om zoveel mogelijk geïnteresseerden te bereiken. Lees bijvoorbeeld ervaringsverhalen van ondernemers die op Telefoonboek.nl adverteren.

Algemeen

Onder het tabblad 'Algemeen' vindt u algemene tips van Places.nl die voor u als ondernemer interessant zijn. Bijvoorbeeld over actualiteiten of het vergroten van uw efficiëntie. Zo hebben wij u onder andere al tips gegeven om uw geld uit te sparen bij het doen van uw belastingaangifte, hoe u zo effectief mogelijk vergadert en hoe ook u duurzaam kunt ondernemen.

Antwoordservice

Het is daarnaast belangrijk dat uw bedrijf goed bereikbaar is voor (potentiële) klanten. Uit onderzoek van Places.nl blijkt dat als klanten een bedrijf niet direct kunnen bereiken, een groot deel niet nogmaals probeert om uw bedrijf te bereiken. Om dit tegen te gaan, kunt u als ondernemer gebruik maken van Places Antwoordservice. Onlangs is er een aantal nieuwe functies toegevoegd, waardoor het nog aantrekkelijker wordt om gebruik te maken van de Places.nl Antwoordservice en geen gesprek meer te missen.

Marketing

In de categorie Marketing worden tips besproken om uw bedrijf zo goed mogelijk online uit de verf te laten komen. Zo is het handig om te weten hoe u het beste uw website op kunt bouwen zodat deze goed leesbaar is op alle mobiele devices. Ook hebben wij tips gegeven om uw webshop beter vindbaar te maken. De marketingtips die in deze categorie worden besproken zorgen ervoor dat uw bedrijf zo goed mogelijk gevonden wordt door de juiste personen en bedrijven.

Reviews

Niets werkt zo goed als mond-tot-mond reclame. Als een klant zegt dat uw bedrijf goed is, dan geloven andere potentiële klanten dat eerder, dan wanneer u dit zelf zegt. Daarom heeft Telefoonboek.nl Places Reviews geïntroduceerd. Deze reviews kunt u door uw eigen klanten laten invullen, door hen een uitnodiging te sturen. Bekijk hier enkele voordelen van Places Reviews.

Social media

Social media zijn in het dagelijks leven erg belangrijk voor veel mensen. Wat veel mkb-bedrijven vaak nog vergeten is dat er ook voor bedrijven veel winst te halen valt op Social Media. Door op social media goed zichtbaar te zijn, zullen klanten eerder aan u denken als ze op zoek zijn naar de dienst of het product waar u gespecialiseerd in bent. U kunt veel winst behalen door bijvoorbeeld beter op LinkedIn uit de verf te komen.

Websites

Last but not least, Places Websites. Onlangs heeft Places.nl deze nieuwe dienst gelanceerd. Met een druk op de knop hebt u een professionele website die kosteloos door ons gehost wordt. Bekijk de mogelijkheden van Places Websites en maak zelf uw eigen website aan. Log hiervoor in op Places.nl en bekijk het kopje 'Websites' in de blauwe balk. Meer lezen over bovenstaande categorieën? Houd dan dagelijks de Places.nl blogpagina in de gaten!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!