Places logo
Menu

Leads scoren doe je zo: Places Leads is de ideale oplossing voor jouw bedrijf

Leads scoren doe je zo: Places Leads is de ideale oplossing voor jouw bedrijf

Steeds vaker komt de term leads voorbij als er over marketing gepraat wordt. Echter weet nog lang niet iedereen wat het precies inhoudt. Er bestaan verschillende definities van leads en hiermee aan de slag gaan is vaak lastig voor de meeste bedrijven. In dit artikel lees je wat leads zijn en hoe je voor zoveel mogelijk leads zorgt.

Wat is een lead?

Er bestaan verschillende definities voor leads: de een ziet dit als een spoor naar een potentiële klant, de ander als een aanvraag voor meer informatie over een product of dienst. De afzender van de lead (een bedrijf of persoon) kan vanwege de interesse gezien worden als een potentiële klant. Bijvoorbeeld omdat zij een website bezocht hebben, een bestand gedownload hebben of informatie aangevraagd hebben.

Hoe genereer je leads?

Er zijn verschillende manieren om leads te genereren. Zo kun je adverteren en aandacht besteden aan Search Engine Optimalisation (SEO) om meer klanten te trekken. Goede content kan hier ook aan bijdragen. Je zou ook om e-mailadressen kunnen vragen in ruil voor content in vorm van bijvoorbeeld een whitepaper. Iemand laten inschrijven voor een nieuwsbrief is ook een goede optie. Maar de allermakkelijkste manier is om dit uit te besteden aan een extern bedrijf, zoals Places Leads.

Hoe werkt Places Leads?

Places Leads is speciaal ontwikkeld om de vraag van de consument bij de juiste ondernemer te plaatsen. Dit ontlast jou van de zoektocht naar potentiële klanten zodat jij je kunt focussen op belangrijkere taken. Je hebt geen kennis nodig, kan direct van start gaan en kan met een relatief laag budget toch nieuwe klanten werven. Deze aanvragen van klanten genereert Places Leads via diverse kanalen zoals eigen platformen Koos.nl en Telefoonboek.nl, maar ook via aanvragen in bijvoorbeeld Google.

Benieuwd hoe Places Leads werkt? Bekijk onderstaande infographic en ga vervolgens zelf aan de slag via deze link.

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!