Places logo
Menu

Last van overflow? Dit is de ideale oplossing voor ondernemers!

Last van overflow? Dit is de ideale oplossing voor ondernemers!

De crisis begint steeds minder zichtbaar te worden, bedrijven krabbelen langzaam op en klanten trekken aan. Places.nl hoort steeds vaker dat bedrijven ineens een toename van het aantal telefoontjes krijgen. Deze toename is niet altijd gemakkelijk door uw bedrijf op te vangen, zeker niet als u niet zeker weet of de toename tijdelijk of permanent is. Hiervoor heeft Places.nl een oplossing bedacht: Places Antwoordservice.

Ga overflow tegen en verlies niet langer klanten aan uw concurrent

Steeds meer consumenten krijgen weer vertrouwen in de economie en gaan daarom steeds vaker op zoek naar nieuwe bedrijven voor hun producten en diensten. Wellicht hebt u zelf al gemerkt dat het steeds drukker wordt bij uw bedrijf. Om ervoor te zorgen dat u in het geval van overflow geen belangrijke telefoontjes misloopt, kan de Places Antwoordservice uitkomst bieden. Of u nu alleen als u zelf in gesprek bent uw telefoon wilt doorschakelen of dit direct wilt doen, de telefonistes van Places.nl helpen u graag. Ook als het even tijdelijk druk is, kunt u tijdelijk de telefoon door de telefonistes van Places.nl laten opnemen. Uit onderzoek van Places.nl blijkt dat 60% van de bedrijven niet goed telefonisch bereikbaar is. Uit eigen ervaring weten wij dat potentiële klanten die voor de eerste keer bellen vaak niet nogmaals bellen, maar op zoek gaan naar een concurrerend bedrijf. Dit is zonde, want zo loopt u potentiële omzet mis!

Direct aan de slag met een gesprekssamenvatting na elk gesprek

Bij Places Antwoordservice nemen professionele telefonistes uw telefoon op als u daar zelf niet toe in staat bent en nemen vervolgens een bericht voor u aan. Zo bent u altijd telefonisch bereikbaar, zelfs als het voor u even niet goed uitkomt. U kunt zelf kiezen wanneer een telefoongesprek wordt doorgeschakeld. Zo kunt u ervoor kiezen om op een bepaald moment van de dag uw telefoon door te schakelen of als u bijvoorbeeld na 20 seconden de telefoon zelf niet hebt opgenomen. De telefonistes van Places.nl nemen de telefoon aan volgens een script dat u zelf vastlegt zodat u alle essentiële informatie van ze krijgt die u nodig hebt om de beller verder te helpen. Ook kunt u ervoor kiezen dat onze telefonistes bij spoed kunnen doorverbinden naar bijvoorbeeld uw mobiele telefoon.

Ervaar een voorbeeldgesprek of ontvang advies

Wilt u meer weten over de Places Antwoordservice en samen met ons bekijken wat de beste opties zijn voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op met de Places.nl klantenservice op het nummer 024 - 3506953. Wist u dat u ook een proefgesprek kunt voeren? Hiervoor kunt u bellen naar 024 - 2031007. Dan krijgt u een van onze telefonistes aan de lijn en ervaart u direct hoe wij uw telefoontjes aannemen. Wij hopen van u te horen!

Wilt u 24/7 bereikbaar zijn en geen potentiële klanten meer missen? Ontdek dan de vele voordelen van Places Antwoordservice. Wij ontzorgen u graag.

Ja, ik wil meer weten over Places Antwoordservice

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!