Places logo
Menu

Last van ongedierte? Lees hier welk reinigingsbedrijf de beste beoordelingen krijgt

Last van ongedierte? Lees hier welk reinigingsbedrijf de beste beoordelingen krijgt

De warme temperaturen van de afgelopen weken zorgen naast een fijne zomer helaas ook voor meer ongedierte. Kliko's staan te broeien in de hitte waardoor er sneller maden op af komen. Daarnaast zullen er door de warmte meer wespen en andere insecten zijn. Wanneer je last hebt van een wespennest is het verstandig om een reinigingsbedrijf in te schakelen. Een reinigingsbedrijf kan vervolgens het ongedierte wegjagen. Maar welk bedrijf is nu het beste? Duizenden bezoekers hebben op Telefoonboek.nl een beoordeling achtergelaten bij een reinigingsbedrijf.

Beoordelingen

Bezoekers kunnen op Telefoonboek.nl terecht voor het vinden van een telefoonnummer van een persoon of bedrijf. Daarnaast kunnen mensen ook een beoordeling geven aan het bedrijf. Zo kunnen andere bezoekers zien of een organisatie goed beoordeeld wordt. Op de pagina van een bedrijf kan een bezoeker een cijfer op basis van de algemene indruk, service en prijs-kwaliteitverhouding achterlaten. Daaraan kan men ook een geschreven review toevoegen, om het cijfer verder toe te lichten. Veel bezoekers hebben dit voor reinigingsbedrijven gedaan, er zijn namelijk maar liefst 2.021 unieke beoordelingen voor reinigingsbedrijven.

Positief en negatief

De reinigingsbedrijven scoren gemiddeld een voldoende, namelijk een 6,5. Van de 2.021 beoordelingen waren er 1.182 (59%) positief. Een beoordeling is positief wanneer het een cijfer bevat boven de 5,5. Het gemiddelde cijfer van alle positieve beoordelingen is een 9,5. Reinigingsbedrijven krijgen vooral complimenten over de goede service, klantvriendelijkheid en de vakkundigheid van medewerkers. Van de 2.021 beoordelingen waren er 839 onvoldoende (41%). Het gemiddelde cijfer van de negatieve beoordelingen is een 2,4. Klanten die een onvoldoende gaven vonden het vervelend wanneer de service slecht was, wanneer het bedrijf afspraken niet na kwam of wanneer het te duur was. Tot slot vonden klanten het vervelend wanneer een bedrijf niet bereikbaar was.

Ruimte voor verbetering

Hoewel er ook negatieve beoordelingen zijn krijgen de meeste bedrijven een voldoende. Het gemiddelde van een 6,5 is echter niet heel hoog, dit betekent dat er voor veel reinigingsbedrijven nog ruimte voor verbetering is. Op basis van de beoordelingen kan geconcludeerd worden dat klanten het belangrijk vinden als een bedrijf duidelijk communiceert over afspraken. Een bedrijf dat het wél goed doet is: Muizendokter uit Tilburg. Dit bedrijf krijgt op basis van 66 beoordelingen gemiddeld een 8,8. Bezoekers van Telefoonboek.nl zijn echter minder enthousiast over reinigingsbedrijf Confiance Services uit Almere. Dit bedrijf krijgt 95 negatieve beoordelingen en het gemiddelde cijfer is een 2.

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!