Places logo
Menu

Feestwinkels uitstekend bereikbaar

Feestwinkels uitstekend bereikbaar

Alaaf! Carnaval is in aantocht, het Zuiden en Oosten van het land gaat feest vieren. Dat merken we ook bij Telefoonboek, gezien het aantal vrije dagen dat er op 27 en 28 februari opgenomen wordt. Mocht het rare pak van vorig jaar op het laatste moment toch niet meer voldoen, dan wordt het tijd om in polonaise naar de plaatselijke feestwinkel te hossen. Zo vlak voor carnaval zou het zomaar kunnen dat er al een hoop uitverkocht is: even bellen en naar de voorraad feestneuzen vragen is dan wellicht geen overbodige luxe. Telefoonboek.nl onderzocht hoe goed de telefonische bereikbaarheid van feestwinkels in elkaar steekt.

Onderzoek

In de database van Telefoonboek staan 84 telefoonnummers geregistreerd in de categorie 'Feestartikelen'. Deze nummers worden in het bestand opgenomen als 'slecht bereikbaar' wanneer er drie keer of meer geen gehoor wordt gegeven aan de oproep; hierbij is er ook geen mogelijkheid een bericht achter te laten. Dit was bij acht van de 84 telefoonnummers het geval, hetgeen neerkomt op 9,5% van de onderzochte winkels. Dat betekent dat 90,5% van de onderzochte feestwinkels weinig tot geen klachten krijgen over de telefonische bereikbaarheid.

Weinig uitschieters

Onder de acht telefoonnummers die vaker dan drie keer niet bereikbaar waren, vallen weinig grote uitschieters: de drie bedrijven die de meeste klachten kregen, zijn slechts zes keer niet bereikbaar geweest. Daarvan vallen er twee buiten het carnavalsgebied. De Feestbazaar uit Enkhuizen en Het verkleedpaleis uit Hellevoetsluis namen zes keer de telefoon niet op, net als Ovi Online Shop uit Oosterhout. De meeste feestwinkels zijn overigens in Noord-Brabant te vinden. Limburg komt gek genoeg op plaats vijf.

Weinig klachten

"Goed dat er zo weinig klachten zijn in deze branche" merkt Dirk Lentjes op, manager van Places Antwoordservice. "Zeker in deze tijd van het jaar zal het wel storm lopen bij dit soort winkels. Goed dat zij telefonische bereikbaarheid serieus nemen: een gemist belletje kan zomaar voor gemiste omzet zorgen. En misschien nog wel erger: iemand moet zonder kostuum de straat op."

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!