Places logo
Menu

Kraamhulpen telefonisch zeer goed bereikbaar

Kraamhulpen telefonisch zeer goed bereikbaar

Een zwangerschap is voor veel vrouwen een leuke maar ook een spannende tijd. Wanneer de bevalling er bijna aankomt is het belangrijk dat er kraamzorg is geregeld. Deze kan veel steun bieden na de bevalling. Het is voor veel mensen belangrijk dat de kraamhulp goed te bereiken is. Maar zijn de kraamhulpen telefonisch goed bereikbaar? Telefoonboek.nl heeft er onderzoek naar gedaan.

Onderzoek

In de database van Telefoonboek staan 1785 telefoonnummers geregistreerd in de categorie 'Kraamzorg'. Deze nummers worden in het bestand opgenomen als 'slecht bereikbaar' wanneer er drie keer of meer geen gehoor wordt gegeven aan de oproep; hierbij is er ook geen mogelijkheid een bericht achter te laten. Dit was bij 3 telefoonnummers het geval, hetgeen neerkomt op 0,2% van de gevallen. Dat betekent dat 99,8% van de telefoonnummers weinig tot geen vermeldingen van telefonische onbereikbaarheid krijgen.

Provincie

Er zijn slechts drie organisaties binnen de kraamzorg die meer drie gemiste oproepen hebben. Twee daarvan bevinden zich in Zuid-Holland en één in Noord-Brabant. Verder zijn er geen organisaties gevonden met meer dan drie gemiste oproepen.

De organisaties binnen de kraamzorg zijn telefonisch dus zeer goed bereikbaar, zegt Dirk Lentjes, manager van Places Antwoordservice: "Wanneer mensen contact zoeken met hun kraamhulp kunnen zij belangrijke vragen hebben. Om snel hulp te bieden is het erg belangrijk dat de kraamzorg telefonisch goed bereikbaar is. De cijfers tonen gelukkig aan dat de telefonische bereikbaarheid bij bijna alle kraamzorg dik in orde is."

Ontdek Places Antwoordservice

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!