Places logo
Menu

Koop jij morgen vers gebakken brood bij de beste bakker van Aalten?

Koop jij morgen vers gebakken brood bij de beste bakker van Aalten?

Voor verse broodjes of een lekker croissantje op zondagochtend kun je het beste een bakker bezoeken. Bakkers kunnen erg van elkaar verschillen in aanbod, prijs en kwaliteit. Daarom is het handig om te weten bij welke bakker je het beste terecht kan. Telefoonboek.nl heeft uitgezocht welke bakkers in Aalten het beste beoordeeld worden.

Bakkerij Tonnie Knippenborg

Volgens de beoordelingen op Telefoonboek.nl heeft Bakkerij Tonnie Knippenborg de beste broodjes van Aalten. Bezoekers kunnen op Telefoonboek.nl niet alleen contactinformatie van een bedrijf vinden maar zij kunnen hier ook een beoordeling achterlaten. Bakkerij Tonnie Knippenborg krijgt gemiddeld een 8,3. Deze bakker is naast Aalten ook te vinden in onder andere Ulft en Lichtenvoorde. De bakker werkt met grondstoffen van een hoge kwaliteit en met de modernste apparatuur. Volgens bezoekers van Telefoonboek.nl kun je bij Bakkerij Vaags ook lekker brood kopen. Deze bakkerij staat met een 8 gemiddeld op de tweede plaats. Liefhebbers kunnen hier terecht voor brood, gebak en vlaaien.

Top drie beste bakkers Aalten volgens beoordelingen op Telefoonboek.nl

  1. Bakkerij Tonnie Knippenborg - Gemiddelde beoordeling: 8.3
  2. Bakkerij Vaags - Gemiddelde beoordeling: 8.0
  3. Banketbakkerij Kasper Paul - Gemiddelde beoordeling: 7.8

Bakkerij van den Dobbelsteen

Voor het vinden van de beste bakker in Aalten is niet alleen gekeken naar de beoordelingen op Telefoonboek.nl maar ook naar de beoordelingen die bezoekers op Google hebben achtergelaten. Klanten kunnen op Google een cijfer tussen de een en de vijf geven. Volgens de beoordelingen op Google is Bakkerij van den Dobbelsteen de beste bakker in Aalten. Deze bakkerij deelt de eerste plek met Bakkerij Vaags. Beide bakkers scoren gemiddeld een 4,8. Het is opvallend dat Bakkerij van den Dobbelsteen niet in de top drie van de beste bakkers volgens de beoordelingen op Telefoonboek.nl staat. Dit is opmerkelijk omdat de andere twee bakkers wel in beide lijsten voorkomen.

Top drie beste bakkers Aalten volgens beoordelingen op Google

  1. Bakkerij van den Dobbelsteen - Gemiddelde beoordeling: 4,8
  2. Bakkerij Vaags - Gemiddelde beoordeling: 4,8
  3. Banketbakkerij Kasper Paul - Gemiddelde beoordeling 4,7

Conclusie

Hoewel de beoordelingen samen geen duidelijke winnaar aanwijzen, is de tweede en derde plaats wel bekend. Voor lekker brood kun je in Aalten in ieder geval goed terecht bij Bakkerij Vaags en Banketbakkerij Kasper Paul.

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!