Places logo
Menu

Kledingreparaties ontvangen positieve beoordelingen

Kledingreparaties ontvangen positieve beoordelingen

Reparatiediensten zijn er in verschillende soorten maten: voor horeca apparatuur, kledingreparatie maar ook rijwielherstellers. Onder kledingreparatie valt onder andere stomen, vermakingen en herstel van kleding. Places Nieuws zocht voor u uit hoe kledingreparatiewinkels beoordeeld worden.

Onderzoek

Op Telefoonboek.nl krijgen bezoekers de mogelijkheid om een beoordeling achter te laten over bedrijven. De beoordelingen bestaan uit cijfers en staan voor een gemiddelde van de algemene indruk, prijs-kwaliteitverhouding en service. Ook hebben bezoekers de mogelijkheid om een geschreven review te delen.

Ratings

Kledingreparatie ontvangt gemiddeld een 7.7. Enkele bedrijven scoren zelfs een 10 of een 9.9. De top 3 best beoordeelde kledingreparaties volgens Telefoonboek.nl:

  1. Kledingreparatie Jacbo in Berkel-Enschot - 28 beoordelingen met een gemiddelde van een 10;
  2. Kledingreparatie & Stomerij Diamanten Schaar in Enschede - 30 beoordelingen met een gemiddelde van een 9.9;
  3. Tugra Kleding in Groesbeek - 24 beoordelingen met een gemiddelde van een 9.9.

Deze bedrijven specialiseren zich allen in kledingreparatie. Kledingreparatie Jacob ontvangt positieve beoordelingen over de kwaliteit van de service en heeft naast kledingreparatie ook een stomerijservice. Ook de Diamanten Schaar levert beide services. Tugra Kleding in Groesbeek heeft naast de reparatie en stoomservice ook een naaiatelier en levert verstelwerk.

Vooral klantvriendelijkheid belangrijk

Uit analyse van diverse reviews die zijn geschreven over kledingreparatie diensten blijkt dat klantvriendelijkheid en goede service belangrijk zijn. Positieve klanten laten hier dan ook vaak complimenten over achter. Ook de kwaliteit van de geleverde service is erg belangrijk. Een van de reviews: "Ik ben ruim 5 jaar een vaste klant van deze goede tailleur. Altijd top-kwaliteit werk/service met goede prijzen!" - Beoordeling op Telefoonboek.nl.

Negatieve beoordelingen

Ook al zijn de meeste achtergelaten beoordelingen positief, een enkeling liet een minder positief bericht achter. Wat mensen vooral stoort zijn trage services en slechte kwaliteit. Dit gaat bijvoorbeeld om vlekken die niet uit kleding zijn gehaald en vermakingen die mislukt zijn. Een van de reviews: "Waardeloos. Verkeerde draad gebruikt bij het inkorten van de broek, ene broekspijp korter dan de andere. Slecht." - Beoordeling op Telefoonboek.nl.

Al met al is het voor kledingreparatiewinkels belangrijk om een goede kwalitatieve service te bieden waarbij klantvriendelijkheid voorop staat. Daarnaast is snelle service van belang om optimaal kleding te repareren voor de klant.

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!