Places logo
Menu

Klantbeoordelingen grondverzetters: klantvriendelijkheid gewaardeerd

Klantbeoordelingen grondverzetters: klantvriendelijkheid gewaardeerd

Grondverzetters en grondwerkers verplaatsen grote hoeveelheden grond voor uitgravingen of ophogingen. Wilt u bijvoorbeeld uw tuin verbouwen? Dan kan een grondwerker u hierbij helpen. Door de machines die gebruikt worden bij dit werk is het niet een taakje dat u makkelijk zelf kunt verrichten. Places Nieuws zocht daarom voor u uit welke beoordelingen grondverzetters hebben ontvangen zodat u de juiste keuze kunt maken.

447 klantreviews

Op Telefoonboek.nl hebben bezoekers de mogelijkheid om in contact te komen met bedrijven en een beoordeling achter te laten over hun ervaring. Op Telefoonboek.nl vinden bezoekers ruim 11.708 geregistreerde grondverzetters. Voor dit artikel zijn 447 klantbeoordelingen geanalyseerd, dit gaat om geschreven reviews. Gemiddeld ontvingen de grondverzetters het cijfer 7,1. Van de geanalyseerde bedrijven ontving 67% een positieve beoordeling met een cijfer van een 6 of hoger. Positief beoordeelde bedrijven ontvingen gemiddeld een 9,4. Grondverzetters met een negatieve beoordeling ontvingen gemiddeld een 2,5 als cijfer.

Nakomen van afspraken en klantvriendelijkheid belangrijk

Over het algemeen is het belangrijk dat de grondverzetters goed werk verrichten. Een verdere analyse van de gegeven beoordelingen laat zien dat het belangrijk is dat er naar klanten geluisterd wordt, afspraken worden nagekomen en er een goede service wordt geleverd. Onderstaande reviews tonen dit aan:

"Top werk geleverd. Hele nette manier van werken, duidelijke communicatie voorafgaand, vriendelijke, goede prijs/kwaliteit verhouding, echte vakman(nen). Een echte aanrader!" - Beoordeling op Telefoonboek.nl

"Keiharde werkers, zijn betrouwbaar qua afspraken, redelijke prijzen, goede ideeën, sympathieke mensen. Kortom: top." - Beoordeling op Telefoonboek.nl

Negatieve ervaringen van klanten

Vooral de onbereikbaarheid van grondverzetters lijkt een belemmerende factor voor klanten. Ook werk dat niet goed geleverd wordt en waarbij slecht materiaal wordt gebruikt, wordt niet gewaardeerd door klanten. Enkele negatieve beoordelingen:

"Super slecht werk afgeleverd, niet op tijd klaar, olielekkages bij de auto en machines. Gewoon een groot drama. Ik zou hen nooit meer inhuren." - Beoordeling op Telefoonboek.nl

"Zeer slecht met afspraken maken en houden." - Beoordeling op Telefoonboek.nl

Conclusie

Het merendeel van de grondverzetters op Telefoonboek.nl ontvangt positieve beoordelingen van klanten. Met name een nette service, klantvriendelijkheid en het nakomen van afspraken staat hoog in het vaandel bij de klant. Negatieve klantbeoordelingen gaan dan vaak ook over de afwezigheid van één van deze drie factoren. Onbereikbaarheid, slechte service en het niet nakomen van afspraken leveren ontevreden klanten op. Online reviews zijn natuurlijk persoonsgebonden, maar kunnen een impact leveren op potentiële klanten die u online opzoeken. Het is daarom belangrijk om op de hoogte te zijn van wat klanten aan uw bedrijf waarderen en waar u wellicht een verbeterslag kunt maken.

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!