Places logo
Menu

Kan ik misschien een bericht achterlaten?

Kan ik misschien een bericht achterlaten?

Start uw eigen antwoordservice met de telefoonservice van Places!

Een oproep missen is vervelend. Zeker als het nummer van uw beller afgeschermd is. U weet namelijk niet wie u gebeld heeft en ook niet waarvoor. Dit kan helaas betekenen dat u een belangrijke potentiele klant bent misgelopen, of erger: een noodgeval! Door een antwoordservice in te schakelen zorgt u ervoor dat uw oproepen altijd beantwoord worden. Met de telefoonservice en software van Places start u ook gemakkelijk uw eigen telefoondienst.

Waarom een telefoondienst inschakelen?

Als ondernemer zult u weten dat de telefonische bereikbaarheid van collega"s niet altijd even goed is. Dat is fijn voor u, want uit onderzoek blijkt dat één op de vier consumenten in zo'n geval kiest voor de concurrent. En dit is precies waar er voor u winst te behalen valt. Ook u kunt gemakkelijk uw eigen antwoordservice beginnen en zo direct de telefonische bereikbaarheid voor uw klanten verbeteren. U hoeft zich over de technische details geen zorgen te maken, want met de software van Places kunt u direct aan de slag.

Hoe werkt het?

Met de software van Places stelt u gemakkelijk een belscript in. Start u een telefoonservice, dan zullen wij dus gesprekken aannemen en zodanig beantwoorden, dat uw klant er direct mee aan de slag kan. Het script is per klant aan te passen en wordt overzichtelijk getoond bij het binnenkomen van het gesprek.

Ook stelt u gemakkelijk in voor wie er gebeld kan worden en toont u in één oogopslag belangrijke informatie die de telefoonbeantwoording makkelijker maken. En verwacht u dat bepaalde vragen vaak gesteld zullen worden? Toon deze vragen en bijpassende antwoorden dan in het tabblad "FAQ" (frequently asked questions).

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wist u dat er nog veel meer mogelijkheden zijn? Met Places verbindt u namelijk ook door, mailt u specifieke contactpersonen en start u bijvoorbeeld ook een storingsdienst. Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op met de antwoordservice advieslijn op 024-3555299 of kijk op deze pagina voor meer informatie. Wij helpen u graag uw berichten achter te laten.

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!