Places logo
Menu

Kampeerwinkels over het algemeen telefonisch goed bereikbaar

Kampeerwinkels over het algemeen telefonisch goed bereikbaar

Als u deze zomer van plan bent om te gaan kamperen is het fijn om alvast alle benodigdheden te hebben. Een tent, een slaapzak en een matje zijn belangrijke spullen als u gaat kamperen. Deze artikelen kunt u vinden in verschillende kampeerwinkels. Voor vragen kunt u de winkels vaak telefonisch bereiken. Maar hoe scoren de kampeerwinkels op telefonische bereikbaarheid? Telefoonboek.nl heeft er onderzoek naar gedaan.

Onderzoek

In de database van Telefoonboek staan 76 telefoonnummers geregistreerd in de categorie 'Kampeerartikelen'. Deze nummers worden in het bestand opgenomen als 'slecht bereikbaar' wanneer er drie keer of meer geen gehoor wordt gegeven aan de oproep; hierbij is er ook geen mogelijkheid een bericht achter te laten. Dit was bij 8 bedrijven het geval, hetgeen neerkomt op 10,5% van de gevallen. Dat betekent dat 89,5% van de telefoonnummers weinig tot geen vermeldingen van telefonische onbereikbaarheid krijgen.

Provincie

Wanneer er gekeken wordt naar de bereikbaarheid van kampeerwinkels per provincie valt op dat Flevoland en Limburg het hoogste percentage slecht bereikbare bedrijven heeft. In beide provincies is 50% van de kampeerwinkels niet goed bereikbaar. In deze provincies staan echter weinig kampeerwinkels geregistreerd, dit heeft mogelijk een grote invloed op de hoogte van de percentages. Groningen, Friesland, Zuid-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland komen als beste uit het onderzoek. Daar zijn geen kampeerwinkels gevonden met meer dan drie gemiste oproepen.

Redelijke cijfers

De cijfers zijn over het algemeen redelijk goed, vindt Dirk Lentjes, manager van Places Antwoordservice: "In de helft van alle provincies zijn geen kampeerwinkels gevonden met meer dan drie gemiste oproepen. Dit is een goed teken. Voor een aantal winkels is er wel ruimte voor verbetering maar de meeste kampeerwinkels zijn goed op weg wat betreft telefonische bereikbaarheid."

Percentage slecht bereikbaar per provincie

Flevoland: 50%

Limburg: 50%

Drenthe: 40%

Noord-Brabant: 16,7%

Gelderland: 14,3%

Noord-Holland: 9%

Groningen, Friesland, Zuid-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland: 0%

Ontdek Places Antwoordservice

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!