Places logo
Menu

Jamin slechtst bereikbare chocolaterie van Nederland

Jamin slechtst bereikbare chocolaterie van Nederland

Van alle Nederlandse chocolaterieketens is Jamin telefonisch het slechtst bereikbaar. Dit blijkt uit een onderzoek van Telefoonboek.nl naar de telefonische bereikbaarheid van chocolaterieën rondom de feestdagen.

Beoordelingen van consumenten

Op Telefoonboek.nl staan alle Nederlandse chocolaterieën vermeld en bezoekers kunnen hier aangeven of ze de betreffende bedrijven telefonisch hebben kunnen bereiken. Bij maar liefst 96% van alle Jamin filialen is aangegeven dat deze één of meerdere keren telefonisch niet bereikbaar zijn geweest.

Tevens blijkt uit hetzelfde onderzoek dat chocolaterieketen Chocolaterie Boulanger telefonisch het best bereikbaar was voor haar klanten, met slechts bij 33,3 % van haar filialen één of meerdere negatieve beoordelingen.

Overstap naar concurrent

De telefonische onbereikbaarheid van deze bedrijven blijft niet zonder directe gevolgen. Joost Nijensteen, Business Manager van Telefoonboek.nl: "Uit ander recent onderzoek blijkt dat één op de vier bij geen gehoor direct overstapt naar een concurrent. Hierdoor lopen de onbereikbare chocolaterieën een aardig aantal potentiële klanten mis."

Met de feestdagen in het vooruitzicht is optimale telefonische bereikbaarheid van chocolaterieën belangrijk. Eén op de vier stapt bij geen gehoor over naar de concurrent om daar zijn bestelling te doen.Joost Nijensteen, Business Manager
Over TelefoonboekMet 5,8 miljoen bezoekers per maand is Telefoonboek een van de grootste websites van Nederland met bedrijfsinformatie. Het netwerk van Telefoonboek bestaat uit Telefoonboek.nl, Openingstijden.com en diverse applicaties, en bevat gegevens van ruim 1,3 miljoen Nederlandse bedrijven. Ondernemers kunnen zelf hun bedrijfsgegevens aanpassen en aanvullen en hiermee hun lokale vindbaarheid vergroten. Inmiddels hebben 50.000 bedrijven hun gegevens ingevuld of aangepast. Telefoonboek is opgericht in 2004 en bestaat uit ongeveer 20 medewerkers.

Ook interessant

Gratis adviesgesprek?We bellen je terug!

Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je telefoonnummer in en wij nemen vrijblijvend contact met je op!

callme callme
Kies datum/tijdJe wordt momenteel gebeld op:


Toets 1 om in verbinding te komen met ons.
Wij hopen je goed van dienst te zijn! Bedankt voor je aanvraag
Je wordt rond gebeld op:

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!