Places logo
Menu

Inwoners van Roermond zoeken het meest naar het telefoonnummer van de SVB

Inwoners van Roermond zoeken het meest naar het telefoonnummer van de SVB

Telefoonboek.nl en Openingstijden.com zijn samen goed voor meer dan 6,6 miljoen bezoekers en beschikken over ruim 1,6 miljoen bedrijfsvermeldingen. Erg nuttig om bedrijfsinformatie op te zoeken, maar ook voor bedrijven een goede kans om meer klanten te genereren. Maar waar zoeken consumenten nu precies op? En verschilt dit per plaats? Wij brachten het online zoekgedrag (desktop en mobiel) van de afgelopen zes maanden in Roermond in kaart.

Roermond

De Limburgse stad Roermond telt 57.628 inwoners. Roermond kent een rijke geschiedenis en was vroeger een Hanzestad. Veel van de authentieke gebouwen en huizen uit die tijd zijn vandaag de dag nog steeds in tact. Deze huizen vallen op in het straatbeeld door de klassieke bouwstijl. Daarnaast zijn er in Roermond verschillende kerken, kloosters en musea. Maar ook is in deze stad een Designer Outlet gevestigd, welke jaarlijks ruim zes miljoen bezoekers trekt uit binnen- en buitenland. Voor ieder wat wils dus.

Wat zoeken inwoners van Roermond voornamelijk op Telefoonboek.nl en Openingstijden.com?

De telefoonnummers die het vaakst gezocht worden in Roermond zijn die van de Sociale Verzekeringsbank, Nationale telefoongids en Gemeente Roermond. De eerste plek werd in vergelijking met de andere bedrijven in de top 10 heel erg veel gezocht (bijna 5000 keer) zowel als SVB als Sociale Verzekeringsbank. Ook wordt door consumenten vaak gezocht op "Mode", wat waarschijnlijk verwijst naar de outlet. Bedrijven waar inwoners uit Roermond vaak de openingstijden van opzoeken zijn Hendriks Mode, Paco Meubelen, PostNL Postkantoor, Kringloopwinkel Noppes en Cafe Sevilla.

Inwoners van Roermond zoeken vaker via desktop

In de grafieken hieronder is te zien dat de inwoners van Roermond voor zowel het zoeken naar telefoonnummers als naar openingstijden vaker de laptop dan de telefoon gebruiken. Bij zowel Telefoonboek.nl als Openingstijden.com zijn een aantal bedrijven (Wowdeal B.V., De Kopieerder V.O.F.) die enkel via de laptop werden opgezocht. De soorten bedrijven die vermeld worden in de grafieken variëren wel. Van Lei- en Dakdekkersbedrijf H. Verkoulen-Wolter B.V. tot Kringloopwinkel Noppes of de Nationale Telefoongids, ze komen allemaal uit verschillende branches.

In de grafieken hieronder is het online zoekgedrag van het afgelopen halfjaar van de inwoners van Roermond te zien. Er is in procenten uitgedrukt hoeveel van deze zoekopdrachten via desktop en hoeveel via mobiele apparaten gedaan zijn.

Top 10 zoekresultaten Telefoonboek.nl van het afgelopen halfjaar:

Top 10 zoekresultaten Openingstijden.com van het afgelopen halfjaar:

Foto: Bigstock

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!