Places logo
Menu

Inwoner van Middelburg? Dit zijn de tien best beoordeelde bedrijven

Inwoner van Middelburg? Dit zijn de tien best beoordeelde bedrijven

Op Terneuzen na, is Middelburg de meest ondernemende stad van de provincie Zeeland. Wat winkelaanbod betreft, is de stad zelfs de grootste van de provincie. Relatief gezien heeft de stad veel winkels in verhouding tot het aantal inwoners, mede doordat een kwart van de omzet afkomstig is van toeristen. Daarnaast werken relatief veel mensen bij overheidsinstellingen. Zo bevindt het provinciebestuur zich in Middelburg en heeft rijkswaterstaat een vestiging in de stad.

De laatste jaren ziet Middelburg de economie weer aantrekken en probeert het de economische groei verder te stimuleren. De stad richt zich dan ook op het optimaliseren van het vestigingsklimaat door zorgvuldig en betrokken om te gaan met bedrijven die al in Middelburg zijn gevestigd. Dit is een mooie aanleiding om eens te kijken naar welke bedrijven volgens klanten goed scoren op onderwerpen als service en prijs/kwaliteit verhouding.

Dit zijn de tien beste bedrijven in Middelburg

Op Telefoonboek.nl kunnen klanten beoordelingen achterlaten over hun ervaringen met een bedrijf. Bedrijven worden beoordeeld op algemene indruk, service, prijs/kwaliteit verhouding en bereikbaarheid. Hieruit komt een gemiddeld cijfer. Eventueel kunnen klanten de beoordelingen onderbouwen met een geschreven review. Onderstaande top tien is gebaseerd op 125 bedrijven en ondernemingen. Naast het gemiddelde cijfer is ook gekeken naar het aantal beoordelingen.

Top 10 bedrijven in Middelburg

 1. Phoenix Telecom - 44 beoordelingen met gemiddeld een 9.9
 2. R.A. Telecom - 36 beoordelingen met gemiddeld een 9.7
 3. Bahaar Markt - 30 beoordelingen met gemiddeld een 9.5
 4. Autorijschool Dingemanse - 45 beoordelingen met gemiddeld een 8.8
 5. Rainbow Color Copy B.V. - 32 beoordelingen met gemiddeld een 8.8
 6. Van de Vrie Groenten en Fruit - 29 beoordelingen met gemiddeld een 8.8
 7. Kees la Soe - 40 beoordelingen met gemiddeld een 8.4
 8. Taxi At Sea - 53 beoordelingen met gemiddeld een 8.3
 9. Autocenter Middelburg - 72 beoordelingen met gemiddeld een 8.2
 10. Haarstudio Veersche poort - 29 beoordelingen met gemiddeld een 8.4

Top drie scoort extreem hoog

Phoenix Telecom is een ambulante handel in telefoonaccessoires en aanverwante artikelen, gevestigd aan de Segeersweg 12. De winkel wordt met een gemiddelde van 9.9 uit 44 beoordelingen extreem goed beoordeeld. Ook de nummer twee is een winkel in telefoons en telefoonaccessoires: R.A. Telecom, gevestigd in de Gravenstraat 21. Met 36 beoordelingen en een gemiddelde van 9.7 kan ook dit bedrijf trots zijn op haar algemene indruk, service, prijs/kwaliteit verhouding en bereikbaarheid.

Op plek drie staat Bahaar Markt aan de Lange Delft 84. Zij houden zich bezig met im- en export van ambulante handel in levensmiddelen, aardappelen, groenten, fruit en huishoudelijke artikelen. Ook zij scoren zeer goed. Een 9.5 uit 30 beoordelingen geeft ze dan ook een mooie derde plek in de top tien.

Foto: Bigstock

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
 • 100% gratis en vrijblijvend
 • Marketingadvies op maat
 • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!