Places logo
Menu

Investeer in uw online vindbaarheid

Investeer in uw online vindbaarheid

Als ondernemer is het uiteraard zeer belangrijk dat uw (potentiële) klanten u makkelijk en snel kunnen vinden. Niets is zo vervelend als onjuiste of simpelweg ontbrekende gegevens. Niet klantvriendelijk naar klanten toe, maar ook een gemiste kans voor u als ondernemer, want zo loopt u al snel klanten mis. In deze blog vertelt Places.nl u meer over investeren in uw online vindbaarheid.

Een streepje voor op de concurrentie

Wanneer u beter vindbaar bent dan de concurrentie heeft u uiteraard een streepje voor. U kunt dit realiseren door onder andere te zorgen dat u in Google als eerste naar boven komt. Het gebruik van onder andere zoekwoorden op uw site die vaak gebruikt worden door bezoekers op Google en het schrijven van teksten die aansluiten bij de doelgroep kunnen u hierbij helpen. Uw (potentiële) klanten zullen in dat geval eerder contact opnemen met u dan met uw concurrent.

Website

Aangezien minstens 50% van uw potentiële klanten online op zoek gaat naar uw bedrijfsinformatie is een goede online vindbaarheid van uw bedrijf dus van groot belang. Dit begint allemaal met uw website. Ondanks dat veel ondernemers zich wel bewust zijn van het feit dat er steeds meer gezocht wordt op internet via diverse apparaten, zoals smartphones en tablets, blijken websites soms toch nog voorzien van een verouderde techniek. Hierdoor is informatie bijvoorbeeld niet goed leesbaar, komen de afbeeldingen niet tot hun recht of werken bepaalde links niet. Niet erg klantvriendelijk dus.

Vindbaarheid op Telefoonboek.nl

Met zo'n 6,6 miljoen bezoekers per maand en 1,3 miljoen bedrijfsgegevens is Telefoonboek de meest complete bedrijvengids van Nederland. Via Telefoonboek.nl kunt u uzelf of uw bedrijf vindbaar maken voor miljoenen Nederlanders via internet en mobiel. In slechts drie simpele stappen maakt u uw vermelding online. U toont dan gratis contactgegevens en openingstijden op Telefoonboek.nl en Openingstijden.com. Wilt u ook uw website, bedrijfslogo en foto's tonen en boven uw concurrenten adverteren? Dan kunt u kiezen voor een uitgebreide bedrijfsvermelding.Heeft u vragen over het gratis aanmelden van uw bedrijf? Neem gerust contact op via 024 - 3555299. Wij helpen u graag!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Places Lokale SEO!