Places logo
Menu

Drie Koningen: de best beoordeelde snoepwinkels

Drie Koningen: de best beoordeelde snoepwinkels

Natuurlijk kunt u het snoepgoed voor uw kinderen gewoon in de supermarkt kopen, maar wilt u voor Drie Koningen nog extra groot uitpakken? Dan kunt u het beste een bezoekje aan de plaatselijke speciaalzaak brengen. Maar waar kunt u nu terecht voor de beste zoete versnapering? Telefoonboek.nl zette de best gewaardeerde winkels in de categorie "zoetwaren" voor u op een rij.

Ratings

Op Telefoonboek.nl kunnen bezoekers een rating toekennen aan het gezochte telefoonnummer. Hierbij kunnen zij de algemene indruk, service en prijs/kwaliteitsverhouding beoordelen. Gemiddeld genomen krijgen winkels in de categorie zoetwaren een beoordeling van 7,1. Een bedrijf moet minimaal tien van deze unieke beoordelingen hebben ontvangen om in aanmerking te komen voor deze lijst.

Top tien

Wat opvalt in de top vijf is dat hier geen in voor komen: Jamin is bijvoorbeeld niet vertegenwoordigd een deze lijst. Ook is er een gedeelde eerste én een gedeelde derde plaats: het Zeeuws Ministerie van Chocolade & Culinaire Zaken uit Middelburg en Snoep & Doe uit Dieren kregen allebei een 9,5; De Suikertante uit Lunteren en De Madeleine uit Breda kregen een 9,2. Het Zeeuws Ministerie van Chocolade & Culinaire Zaken is overigens een chocolaterie, en bij Snoep & Doe kunnen ook aan snoep gerelateerde feestjes worden georganiseerd.

1.Zeeuws Ministerie van Chocolade & Culinaire Zaken

Middelburg Gemiddelde beoordeling: 9,5

2.Snoep & Doe

Dieren Gemiddelde beoordeling: 9,5

3.De Suikertante

Lunteren Gemiddelde beoordeling: 9,2

4.De Madeleine

Breda Gemiddelde beoordeling: 9,2

5.Snoeperij De Bonte Koe

Best Gemiddelde beoordeling: 8,9

Gratis adviesgesprek?We bellen je terug!

Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je telefoonnummer in en wij nemen vrijblijvend contact met je op!

callme callme
Kies datum/tijdJe wordt momenteel gebeld op:


Toets 1 om in verbinding te komen met ons.
Wij hopen je goed van dienst te zijn! Bedankt voor je aanvraag
Je wordt rond gebeld op:

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!