Infographic: Telefoonboek.nl in 2014Infographic: Telefoonboek.nl in 2014

Voor Telefoonboek was 2014 een succesvol jaar. Met onder andere steeds meer zoekopdrachten, meer mobiele bezoekers en duizenden ingevulde ratings en reviews blikt Telefoonboek tevreden terug. De meest opvallende zaken vindt u in onderstaande infographic.

De populairste zoekopdrachten van 2014

Het aantal zoekopdrachten blijft jaarlijks groeien. Maar waar is men dan zoal naar op zoek? Afgelopen jaar werd het meeste gezocht naar bedrijven in de categorieën telecom, drogist en supermarkt.

Stijgende bezoekersaantallen

December 2014 was een recordmaand met maar liefst 6,6 miljoen bezoekers. Ook wisten steeds meer bezoekers gebruik te maken van de mobiele website: zowel het aantal zoekopdrachten via mobiel als het aantal zoekopdrachten via tablet blijven flink stijgen. Samen zorgden deze bezoekers voor duizenden ingevulde reviews en honderdduizenden ingevulde ratings. Ook werden in 2014 honderden nieuwe blogs geplaatst. Houd de Places.nl blog in de gaten voor nieuwe artikelen, ook in 2015!

jaaroverzicht_2014


Delen:


Vul in voor Gratis advies

Places.nl helpt ondernemers groeien. Jouw bedrijf heeft specifieke online uitdagingen. daarom gaan onze online experts graag vrijblijvend in gesprek met je over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.


Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs?
En wil jij gebeld worden op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je gegevens in via onderstaande button en wij nemen vrijblijvend contact met je op.
Zoeken
Zoek