Places logo
Menu

In gesprek met... Caro Loopbaanbemiddeling

In gesprek met... Caro Loopbaanbemiddeling

Telefoonboek.nl ging in gesprek met Wilma Pon-Kootstra van Caro Loopbaanbemiddeling over haar bedrijf, haar bedrijfsvermelding en haar online vindbaarheid.

Caro Loopbaanbemiddeling

Wilma droomde er al een lange tijd van om voor zichzelf te beginnen, totdat zij eindelijk de sprong durfde te wagen. Na jarenlang in de arbeidsbemiddeling en corporate recruitment gewerkt te hebben, heeft zij genoeg ervaring op kunnen doen om de stap naar zelfstandigheid te zetten. Sinds 1 april 2014 is Caro Loopbaanbemiddeling een feit. 'Hier heb ik geen moment spijt van gehad.' ingesprekmet_caro1 Caro Loopbaanbemiddeling is gespecialiseerd in werving en selectie, het opzetten van recruitmentafdelingen en het behandelen van wervingsvraagstukken. Caro Loopbaanbemiddeling helpt mensen met loopbaanvragen en coacht waar nodig. Een onderdeel van het coachingstraject is het wandelen in de natuur. 'Door te wandelen in de natuur zijn de gesprekken intensiever en hierdoor het uiteindelijke rendement beter.' Caro Loopbaanbemiddeling neemt haar opdrachtgevers dan ook graag mee de natuur in. 'Zo coach ik momenteel als wandelcoach een paar kandidaten, daarnaast heb ik een hele gave klus als interim recruiter bij Euro-Caps. Hier heb ik inmiddels tegen de 30 mensen aangenomen.' De voornaamste reden dat Wilma voor zichzelf wilde beginnen is dat zij de hele 'vergadercultuur' zat was. 'Ik hou van korte lijnen, pragmatisch direct en denken buiten geijkte paden.' Wilma geeft aan dat vergaderingen, hiërarchische structuren en daarbij behorende beslissingsbevoegdheden hier niet bij passen. 'Als leidinggevende deed ik mijn een-op-een-gesprekken altijd buiten, wandelend, hier kwamen veel betere gesprekken uit en zo kon ik de mensen veel beter positief coachen. Hier werd met argusogen naar gekeken, ondanks het feit dat mijn team hier heel enthousiast over was. Nu coach ik al mijn klanten lopend, langs de waterweg, strand of bos. Ik zoek dus nu de klussen uit die bij mij passen'.

Online vindbaarheid Caro Loopbaanbemiddeling

De belangrijkste manier om goed gevonden te worden is volgens Caro Loopbaanbemiddeling via via, maar daarnaast vindt zij het heel belangrijk om online vindbaar te zijn. Caro Loopbaanbemiddeling beschikt dan ook over een website waar informatie te vinden is over de diensten van Wilma, maar waar ook meer te lezen valt over Wilma's drijfveren. Daarnaast valt op de website de kalme sfeer te proeven. 'Een onderdeel van decoachingstrajecten kan het wandelen in de natuur, langs de waterweg, het strand of inhet bos zijn.' Dit straalt de website dan ook uit. Daarnaast zorgt Wilma dat haar bedrijf via Facebook en LinkedIn goed vindbaar is.

Caro Loopbaanbemiddeling op Telefoonboek.nl

Wilma heeft gekozen voor een Places Plus Pakket op Telefoonboek.nl. Waarom koos zij voor een uitgebreide vermelding op Telefoonboek.nl? 'Wanneer potentiële klanten mijn bedrijf zoeken op Google, ben ik zeer eenvoudig te vinden. Klanten hoeven dankzij mijn advertentie op Telefoonboek.nl niet ver te zoeken.'

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!