Places logo
Menu

In gesprek met... Led Techniek Nederland

In gesprek met... Led Techniek Nederland

Vorige week ging Places in gesprek met Bart Vugts, oprichter en eigenaar van Led Techniek Nederland. Deze jonge onderneming weet LED verlichting in elke gewenste vorm toe te passen en ziet elke nieuwe opdracht als een uitdaging. In deze blog leest u hoe Led Techniek Nederland klanten vol enthousiasme weet te bereiken.

Hoe Led Techniek Nederland begon

Na een aantal jaren in de elektrotechniek te hebben gewerkt begon Bart Vugts in 2015 Led Techniek Nederland samen met een goede vriend. Vanaf begin 2016 runt hij deze onderneming alleen. In de elektrotechniek hield hij zich vooral bezig met automatisering, maar was hij hobbymatig al veel bezig met verlichting. Toen de ontwikkeling van LED verlichting in opkomst was en de mogelijkheden hiervoor groeide, werd zijn interesse groter en groter. Inmiddels heeft Bart, zoals hij zelf zegt "van mijn hobby mijn werk gemaakt." Nog steeds doet hij dit werk elke dag met veel plezier.

Online vindbaarheid heb je zelf in de hand

Het online vindbaar maken van Led Techniek Nederland heeft bijgedragen aan de groei die de onderneming het afgelopen jaar heeft doorgemaakt. Niet alleen mond-tot-mond reclame zorgt voor het bekendmaken van een onderneming. Bart geeft aan dat het belangrijk is om zichtbaar te zijn. Een website is het belangrijkste, "hierdoor kunnen mensen zien dat je er bent."

Via sociale mediakanalen zoals Facebook, Twitter en LinkedIn laat Led Techniek Nederland de resultaten van de werkzaamheden zien en houden ze (potentiële) klanten op de hoogte van verschillende productieprocessen. "Verversing van deze kanalen maakt het makkelijker om meer volgers te krijgen."

Naast sociale media gebruiken mensen bij het zoeken naar ondernemingen ook veel websites als Google en Telefoonboek.nl. Zeker als men gewoon een telefoonnummer wil weten. Om ook deze mensen snel op de hoogte te kunnen brengen van Led Techniek Nederland heeft Bart gekozen voor een Places Plus vermelding. "Het is natuurlijk even afwachten wat voor effecten dit heeft, maar door een leuke aanbieding is dit zeker het proberen waard!"

Vasthouden en niet meer loslaten

"Vasthouden en niet meer loslaten." Dat is de tip die Bart collega-ondernemers wil meegeven. Elke uitdaging aangaan en alles eruit halen wat er in zit, zijn de motivaties die nodig zijn om startende ondernemingen tot een succes te maken. "En natuurlijk zorgen dat je goed bereikbaar bent" vult hij daarop aan. Ook bij een gemist telefoontje is het van belang om alsnog contact op te nemen met de klant.

Bent u ook vastbesloten om uw onderneming een vliegende start of een boost geven als het gaat om online vindbaarheid? Bekijk dan onze advertentiepakketten via onze website of neem telefonisch contact op via 024 - 3555 299.

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!