Places logo
Menu

In gesprek met Optima Websites

In gesprek met Optima Websites

Iedere week gaat Telefoonboek.nl in gesprek met een bedrijf over zijn bedrijfsvermelding en online vindbaarheid. Deze week gingen we in gesprek met Optima Websites. "Wij verzorgen online vindbaarheid, maar voor onze eigen online vindbaarheid hebben wij ook andere bedrijven nodig, zoals Telefoonboek.nl", aldus eigenaar Soufian Lamnadi. Optima Websites ontwerpt en beheert niet alleen websites, maar biedt ook mobiele websites, Facebook pagina's en Google optimalisatie. Wat begon als een hobby voor Soufian is inmiddels uitgegroeid tot een goed lopend bedrijf met twee medewerkers en een aantal freelancers. "Wij nemen voor bedrijven alle zorgen uit handen omtrent hun website. Wij ontwerpen websites van A tot Z en bieden hierbij ook interessante extra's voor een zeer schappelijke prijs."

3447164_529c9a7c1a60c_pic

Waarom kiest u voor Telefoonboek.nl als u zelf al online vindbaarheid aanbiedt?

"Dat heeft eigenlijk twee redenen. Als bedrijf dat online vindbaarheid aanbiedt moet je in de eerste plaats ook zelf online goed vindbaar zijn. Hiervoor hebben wij andere betrouwbare partijen nodig. Telefoonboek.nl is als bedrijvengids een vertrouwd merk voor veel mensen. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij graag zaken wilden doen met Telefoonboek.nl."

Wat betekent online vindbaarheid voor uw bedrijf?

"Als landelijk opererend bedrijf wil je graag vindbaar zijn in de grote steden met het meeste bereik. Met mijn huidige advertentiepakket ben ik vindbaar in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Daarbij zijn wij te vinden op zoekwoorden die voor ons bedrijf van belang zijn, zoals webdesign en webshop. Hiermee zijn wij door Telefoonboek.nl te vinden op de voor ons meest relevante zoekwoorden én plaatsnamen."

Hoe bevalt het contact tussen Optima Websites en Telefoonboek.nl?

"Uitstekend! Ik ben tevreden over de diensten die ik bij Telefoonboek afneem. Ook over de service ben ik zeer te spreken. Ik kan mijzelf goed vinden in het vertrouwde merk van Telefoonboek. Ik raad dan ook andere bedrijven aan om eens te kijken wat Telefoonboek voor hen kan betekenen."

Gratis adviesgesprek?We bellen je terug!

Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je telefoonnummer in en wij nemen vrijblijvend contact met je op!

callme callme
Kies datum/tijdJe wordt momenteel gebeld op:


Toets 1 om in verbinding te komen met ons.
Wij hopen je goed van dienst te zijn! Bedankt voor je aanvraag
Je wordt rond gebeld op:

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!