Places logo
Menu

In gesprek met Harpiste Sophie van Dijk

In gesprek met Harpiste Sophie van Dijk

Iedere week gaat Telefoonboek.nl in gesprek met een bedrijf over haar bedrijfsvermelding en online vindbaarheid. Deze week ging Telefoonboek.nl in gesprek met Sophie van Dijk, welke een eigen bedrijf genaamd 'Harpiste Sophie van Dijk' heeft. "Het spelen van de harp is altijd een liefde gebleven". Sophie van Dijk is een jonge ondernemer, met passie voor haar vak: "Ik speel sinds mijn 7e harp, dus ik ben het altijd gewend geweest. Ik heb het conservatorium gedaan en ben tijdens mijn studie geleidelijk in het ondernemersleven gerold. Nu ben ik 23 en ben ik hard aan het werk. Dat is nog jong, mensen waarderen het daarom ook en vinden het bijzonder."

Hoe denkt u over online vindbaarheid?

"Online vindbaarheid is erg belangrijk voor mij", vertelt zelfstandig ondernemer Sophie van Dijk. "In het begin heb ik een groot deel van mijn netwerk via mijn studie en werk leren kennen, en ook mond-tot-mond reclame werkt goed. Maar de mensen die geen contact met je hebben moeten je ook kunnen vinden, zo leer je nieuwe mensen kennen. Ook zoeken mensen tegenwoordig via Google. Ik word als harpiste in mijn woonplaats en in de stad goed gevonden, maar ik ben nog aan het kijken hoe ik dat beter kan maken voor de rest van de omgeving."

harpiste-sophie-van-dijk

Hoe bent u vindbaar?

"Ik heb net een nieuwe website online en ben deze nog aan het verbeteren, ik wil de website nog upgraden met bijvoorbeeld filmpjes. Ik merk wel al dat ik hier positieve reacties op krijg, bovendien heb ik al enkele nieuwe klanten via de website binnengehaald. Ik heb ook een Facebook pagina waar ik regelmatig updates op plaats. Op het moment krijg ik via daar vooral nog respons via mijn vriendenkring, maar het is natuurlijk belangrijk dat de pagina er is op het moment dat nieuwe mensen op zoek zijn naar me."

Waarom heeft u voor Telefoonboek.nl gekozen om uw online vindbaarheid te vergroten?

Sophie van Dijk heeft met haar bedrijf Harpiste Sophie van Dijk sinds februari het pakket Places Basis op Telefoonboek.nl: "De advertentie op Telefoonboek.nl voegt net wat extra's toe aan mijn online vindbaarheid. Ik word online meer en beter gevonden en dat is belangrijk. Ik ben nog niet zo heel erg lang bij Telefoonboek.nl, maar het contact is goed. Ik heb bijvoorbeeld goede hulp gekregen bij het instellen van mijn profiel."

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!