Places logo
Menu

In gesprek met... Camping De Peelpoort

In gesprek met... Camping De Peelpoort

Deze maand ging Telefoonboek.nl in gesprek met Jolanda van Maris over het ontstaan van haar bedrijf 'Camping de Peelpoort' en haar online vindbaarheid.

Camping de Peelpoort

Het beginnen van een eigen camping was een wens waar Jolanda en haar man het al jaren over hadden. 'In 2013 hebben we het terrein gekocht en zijn we de vergunningen gaan regelen. In augustus 2014 begonnen we met de nieuwbouw en infrastructuur. En in april 2015 openden we onze camping in Asten.' Camping de Peelpoort biedt bezoekers veel mogelijkheden. Zo zijn er 80 comfortplaatsen beschikbaar met verschillende overnachtingsmogelijkheden. Er is geen minimum of maximum aantal dagen van toepassing op de verblijfperiode. Op het terrein en in de directe omgeving kunnen gasten verschillende activiteiten ondernemen. Zo beschikt het park over een jeu de boulesbaan, kan men onder het genot van een hapje en drankje ontspannen in de aangename omgeving van Brasserie 't Turfke en zijn er toegankelijke netwerken om te fietsen en wandelen. Bij de buurman kan men terecht voor Golfbaan het Woold en Museum Klok & Peel Asten, Nationaal Park De Groote Peel en Visvijver De Witte Bergen zijn gemakkelijk te bereiken. 'Het is ook mogelijk om per scooter door de Peel te rijden.' Camping de Peelpoort en de directe omgeving hebben dus veel te bieden!

Het logo van Camping de Peelpoort.

Het opstartproces

Voordat zij Camping de Peelpoort oprichtte, was Jolanda samen met haar man enkele jaren actief in het bedrijfsleven. Wanneer het opstartproces van Camping de Peelpoort ter sprake komt, vertelt Jolanda: 'Hier en daar ondervonden we wat strubbelingen, maar achteraf gezien verliep ons opstartproces over het algemeen vrij vlot'. De werkzaamheden rondom de camping brengen Jolanda veel plezier. Het omgaan met de mensen en het mensen naar de zin maken, spreekt haar het meest aan. 'Zorgen dat ze een fijne vakantie hebben, daar doen we het voor.'

Online vindbaarheid

Op het moment dat het terrein van Camping de Peelpoort volledig klaar was, kreeg de promotie van de camping de aandacht. Camping de Peelpoort werd gepromoot in de weekbladen, via zomerspecials en er werden advertenties geplaatst van bijvoorbeeld open dagen. Ook ging Jolanda aan de slag met het vergroten van de online vindbaarheid van de camping. Zo werd een start gemaakt met de website van Camping de Peelpoort. Eveneens werden andere vormen van reclame via het internet ingezet. In het tijdperk van social media is Camping de Peelpoort ook actief op Facebook en Google+. Om de online vindbaarheid van de camping eveneens te vergroten startte Jolanda met een uitgebreide bedrijfsvermelding op Telefoonboek.nl, waar zij het contact goed ervaart. Met een Places Plus Pakket presenteert Jolanda verschillende gegevens van de camping op het veel bezochte Telefoonboek.nl. Contactgegevens van de camping, de website, een bedrijfsomschrijving, het bedrijfslogo, foto's, social media links, openingstijden, parkeergelegenheden en betalingsmogelijkheden kunnen daarbij worden aangegeven. Ook maakt Jolanda daarbij gebruik van de advertentie, die bij bepaalde zoekopdrachten extra op Telefoonboek.nl verschijnt.

Tip voor collega-ondernemers

'We zijn een zeer jong bedrijf. Het is dus lastig om anderen van tips te voorzien. Daarom zou ik het willen omdraaien en collega-ondernemers willen vragen óns van tips te voorzien'. Heeft u dus nog handige tips voor Jolanda? Mail dan naar info@campingdepeelpoort.nl. Heeft u ook een uitgebreide bedrijfsvermelding en wilt u ook geïnterviewd worden voor 'In gesprek met...'? Meld u dan nu aan via info@places.nl!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!