Places logo
Menu

In deze steden worden schoonheidssalons het meest besproken

In deze steden worden schoonheidssalons het meest besproken

Mooi zijn, willen we allemaal. Tegenwoordig is er ook een ruim aanbod schoonheidssalons in Nederland en is het belangrijk je te onderscheiden. Maar waar letten klanten op als ze een bezoekje brengen aan de schoonheidssalon? Places.nl zocht het voor je uit.

Beoordelingen op Telefoonboek.nl

Klanten van bedrijven in Nederland kunnen via Telefoonboek.nl een beoordeling achterlaten. Deze beoordeling bestaat uit de algemene indruk van het bedrijf, de service en de prijs-kwaliteitverhouding. Alle beoordelingen van klanten bij elkaar levert het bedrijf een gemiddelde beoordeling op. Er zijn over schoonheidssalons maar liefst 4.295 beoordelingen achtergelaten. Maar wat zijn de meest besproken salons in Nederland en waar worden de meeste positieve beoordelingen achtergelaten?

In Rotterdam staat deskundigheid voorop

Schoonheidssalons in Rotterdam krijgen de meeste beoordelingen via Telefoonboek.nl. Gemiddeld scoren schoonheidssalons in Rotterdam een 7,5. Schoonheidssalon River of Life steekt er met kop en schouders bovenuit. Met 18 beoordelingen en een gemiddelde beoordeling van 9,7 zijn klanten erg te spreken over deze schoonheidssalon. Maar wat vinden ze zo goed? Uit de schriftelijke reviews blijkt dat klanten vooral deskundigheid erg belangrijk vinden.

Den Haag is gastvrij en professioneel

Salons in Den Haag zijn 110 keer beoordeeld, waarvan 71 keer positief. Opvallend is dat de bedrijven die positief zijn beoordeeld, ook vaak met een 10 zijn beoordeeld (56). De gastvrijheid, service en professionaliteit van de salons krijgen veel complimenten.

Wisselende beoordelingen in Amsterdam

Schoonheidssalons in Amsterdam scoren goed met een 8,2 gemiddeld en worden ook veel beoordeeld. Amsterdamse salons krijgen 144 beoordelingen via Telefoonboek.nl waarvan 102 positief en 42 negatief. Opvallend is dat schoonheidssalons in Amsterdam, in vergelijking met andere steden, een redelijk hoog aantal negatieve beoordelingen krijgt.

Cosmetisch Centrum Alkmaar

Schoonheidssalon Cosmetisch Centrum Alkmaar is een echte uitblinker: de salon scoort gemiddeld een 8,7 en krijgt via Telefoonboek.nl maar liefst 44 van de 90 beoordelingen. Uit de beoordelingen blijkt dat klanten vooral blij zijn met het eindresultaat en de pijnvrije behandelingen. Ook scoren overige beautysalons in Alkmaar hoog: de gemiddelde score van alle salons in Alkmaar is 8,4.

H3 Nail uit Leiden streeft naar een goed eindresultaat

Beautysalons in Leiden krijgen in totaal 74 beoordelingen waarvan 52 positief. 39 van deze beoordelingen hebben salons een 10 gegeven. H3 Nail krijgt de meeste beoordelingen (28) en scoort gemiddeld een 7,4. Klanten geven aan vooral erg tevreden te zijn met het eindresultaat en dat de salon netjes te werk zou gaan.

Over het algemeen scoren schoonheidssalons in Nederland positief. Van de 5.458 ratings op Telefoonboek.nl is het gemiddelde een 7,4. Klanten nemen in hun beoordelingen klantvriendelijkheid, het eindresultaat en deskundigheid vaak mee als belangrijke pijlers. Voor alle salons in Nederland is het dus belangrijk om hier aandacht aan te besteden. Zo is een goede beoordeling binnen handbereik.

Foto: Canva

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Places Lokale SEO!