Places logo
Menu

In de media: Kobo Plus

In de media: Kobo Plus

In navolging van abonnementsdiensten voor video, zoals Netflix en Ziggo Movies & Series XL, slaan Bol.com en e-readerfabrikant Kobo nu de handen ineen om een abonnementsdienst voor e-books op te starten. Voor een vast bedrag per maand kunnen abonnees van Kobo Plus onbeperkt e-books lezen op smartphones tablets, e-readers en computers.

Netflix voor boeken

Kobo moet een soort Netflix of Spotify voor boeken worden. Allereerst hebben abonnees van Kobo toegang tot 40.000 e-books, waarvan 16.000 in het Nederlands. In samenwerking met Bol.com gaat Kobo het komende jaar dat aantal uitbreiden, zowel voor Nederlandse als Engelse e-books. Bol.com verzorgt daarbij de betalingen aan de uitgevers.

Bruna

Kobo Plus is niet de eerste dienst in Nederland die via een abonnement e-books aanbiedt: Bruna biedt met Bliyoo al een dergelijk abonnement aan. De keuze in het aantal boeken is hier wel een stuk kleiner (zo'n 15.00 e-books) en er worden nog geen luisterboeken en graphic novels aangeboden zoals bij Kobo Plus.

Boekenwinkels

Heeft u toch liever een paperback of hardcover in de hand dan een e-reader? Eerder onderzoek van Telefoonboek wees al uit dat boekhandels in Nederland prima te bereiken zijn per telefoon. 91,5% van de boekhandels registreerde minder dan drie mislukte belpogingen. Toch liever online boeken bestellen? Webshops zijn zelfs nog beter telefonisch bereikbaar: 98,4% kreeg hier weinig tot geen klachten.

Gratis adviesgesprek?We bellen je terug!

Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je telefoonnummer in en wij nemen vrijblijvend contact met je op!

callme callme
Kies datum/tijdJe wordt momenteel gebeld op:


Toets 1 om in verbinding te komen met ons.
Wij hopen je goed van dienst te zijn! Bedankt voor je aanvraag
Je wordt rond gebeld op:

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!