IJssalons in Limburg telefonisch slechtst bereikbaarIJssalons in Limburg telefonisch slechtst bereikbaar

Nu de Nederlandse temperaturen weer stijgen worden de rijen voor de ijssalons steeds langer. De zomer komt eraan. Veel mensen zoeken verkoeling en een koud ijsje kan daar goed bij helpen. Omdat ijssalons erg afhankelijk zijn van het seizoen is het voor sommigen ondernemingen lastig om de rest van het jaar te overleven. De ijssalons stromen nu weer vol maar hoe scoren ze op andere gebieden, zoals de klantenservice? Telefoonboek.nl zocht uit hoe telefonisch bereikbaar de ijssalons in Nederland zijn.

Onderzoek

In de database van Telefoonboek staan 229 telefoonnummers geregistreerd in de categorie 'ijssalon'. Deze nummers worden in het bestand opgenomen als 'slecht bereikbaar' wanneer er drie keer of meer geen gehoor wordt gegeven aan de oproep; hierbij is er ook geen mogelijkheid een bericht achter te laten. Dit was bij slechts negen ijssalons het geval, hetgeen neerkomt op 3,4% van de gevallen. Dat betekent dat 96,6% van de ijssalons weinig tot geen klachten krijgen over de telefonische bereikbaarheid.

Provincie

Wanneer de bereikbaarheidscijfers per provincie worden bekeken valt op dat Limburg relatief gezien het slechtst scoort op telefonische bereikbaarheid. Daar is 13% van de ijssalons niet goed bereikbaar. In Groningen, Zeeland, Flevoland, Friesland, Drenthe, Overijssel, Noord-Brabant, en Utrecht zijn er geen ijssalons gevonden met meer dan drie klachten.

IJssalons goed bereikbaar

Over het algemeen kunnen de meeste provincies zeer goede cijfers overleggen, vindt Dirk Lentjes manager van Places Antwoordservice. "Het is wel opvallend dat Limburg een stuk minder goed scoort dan de andere provincies. Voor sommigen ijssalons is er dus ruimte voor verbetering wat betreft de telefonische bereikbaarheid."


Delen:


Vul in voor Gratis advies

Places.nl helpt ondernemers groeien. Jouw bedrijf heeft specifieke online uitdagingen. daarom gaan onze online experts graag vrijblijvend in gesprek met je over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.


Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs?
En wil jij gebeld worden op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je gegevens in via onderstaande button en wij nemen vrijblijvend contact met je op.
Zoeken
Zoek