Hoe beoordelen consumenten de ING Bank? En welke vestigingen blinken uit?Wat zijn de best beoordeelde ING banken? Telefoonboek.nl zocht het voor u uit.

Eerder werd al een artikel gepubliceerd over de best beoordeelde vestigingen van de Rabobank, maar vandaag is het de beurt aan de concurrent ING Bank. Net als de Rabobank heeft de ING Bank een groot aanbod aan producten, wat het een van de bekendere banken maakt op zowel nationaal als internationaal niveau. Telefoonboek.nl onderzocht hoe consumenten deze bank beoordelen en welke vestigingen het best beoordeeld worden.

Onderzoek

Naast het vinden van bedrijfs- en contactinformatie kunnen bezoekers van Telefoonboek.nl ook een bedrijfsbeoordeling achterlaten. Deze beoordeling bestaat uit drie factoren: prijs-kwaliteitverhouding, algemene indruk en service. Op basis van deze beoordelingen is een gemiddelde uitgerekend waaruit vervolgens een top 10 van de best beoordeelde vestigingen is opgesteld.

Top 10 beoordeelde ING banken

  1. ING Bank Dordrecht (7,3)
  2. ING Bank Amsterdam (7,2)
  3. ING Bank Rotterdam (7,2)
  4. ING Bank Den Haag (7,2)
  5. ING Bank Urk (7,1)
  6. ING Bank Tegelen (6,8)
  7. ING Bank Rotterdam (6,6)
  8. ING Bank Den Haag (6,4)
  9. ING Bank Amsterdam (6,3)
  10. ING Bank De Meern (6,3)

*Let op: het kan voorkomen dat er meerdere vestigingen in een stad gevestigd zijn

Beoordelingen

Consumenten beoordelen de ING Bank over het algemeen voldoende tot goed. De beoordelingen op Google komen overeen met de scores in het overzicht. Daarnaast kunnen consumenten op de website van verzekeraar Independer ook klantbeoordelingen achterlaten, alleen gaan deze specifiek over de producten die een bedrijf aanbiedt. Zo scoort het product "hypotheek" gemiddeld een 7,4 en het product "spaarrekening" een 7. De best beoordeelde vestigingen lijken zich in het westen van het land te bevinden.

Rabobank versus ING

De gemiddelde score uit klantbeoordelingen lag bij de Rabobank ietwat hoger dan bij de ING Bank. Waar de best beoordeelde Rabobank vestiging een gemiddelde score kreeg van 8,2, is dit bij de ING Bank slechts een 7,3. De beoordeling die beide banken kregen op de website Independer komt wel overeen. Als de ING Bank de concurrentie in wil halen zal het dus nog het een en ander moeten verbeteren.

Foto: Pixabay


Delen:


Vul in voor Gratis Advies

Places.nl helpt ondernemers groeien

Jouw bedrijf heeft specifieke online uitdagingen. daarom gaan onze online experts graag vrijblijvend in gesprek met je over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Onze online adviseurs bellen binnen één werkdag voor advies op maat.

Bedoelde u ?
Places advieslijn: 024 - 2006 615
4,5
(1761)Zoeken
Zoek