Places logo
Menu

Hier haalt u de mooiste bos bloemen: de 5 best beoordeelde bloemisten

Hier haalt u de mooiste bos bloemen: de 5 best beoordeelde bloemisten

Wanneer iemand jarig is, als bedankje of gewoon zomaar; er zijn veel verschillende redenen om een bos bloemen te geven. Niet alleen zijn bloemen leuk om te krijgen, het blijkt zelfs dat ze goed zijn voor onze gezondheid. Wist u dat bloemen in een ruimte kunnen zorgen voor minder stress en meer creativiteit? Geen wonder dat het geven van een bos bloemen nog steeds wordt gezien als een attent gebaar. Een bosje bloemen kunt u bij de supermarkt halen, maar sommige mensen gaan toch liever naar de bloemist.

Toenemende concurrentie

Hoe haalt u uw bloemen? Gaat u snel even langs bij de bloemist voordat u op visite gaat, of bestelt u ze liever online? Veel bloemisten kampen met een lagere omzet en toenemende kosten, omdat het steeds normaler wordt om bloemen online te bestellen. Het is daarom belangrijk voor bloemisten om net wat extra's te bieden, waardoor klanten terug blijven komen. Welke bloemisten scoren hoog bij klanten en waarom? Places zocht het uit.

Over het onderzoek

De gegevens uit dit onderzoek zijn afkomstig van Telefoonboek.nl. Op Telefoonboek.nl kunnen klanten beoordelingen achterlaten bij bedrijven die zij hebben bezocht. De totale score van een bedrijf bestaat uit vier onderdelen: de algemene indruk, service, bereikbaarheid en prijs-kwaliteit verhouding. Er zijn iets meer dan 1500 bloemisten meegenomen in het onderzoek.

Wat maakt een bloemist goed?

Positieve reviews over bloemisten op Telefoonboek.nl gaan voornamelijk over de manier waarop mensen geholpen worden. Wanneer mensen goed en persoonlijk advies ontvingen van de bloemist, lieten zij een positieve review achter. Ook een hoge kwaliteit bloemen wordt vaker genoemd. Klanten die slechte reviews achterlieten stoorden zich dan ook voornamelijk aan onvriendelijke medewerkers of slechte kwaliteit bloemen.

De vijf beste beoordeelde bloemisten in Nederland

Ondanks de toenemende concurrentie van online aanbieders, zijn er gelukkig genoeg bloemisten die nog steeds goed beoordeeld en bezocht worden. De bloemisten in de top vijf hebben allen meer dan 50 beoordelingen ontvangen via Telefoonboek.nl en Google of Facebook, waarvan meer dan 40 unieke ratings op Telefoonboek.nl.

Bloem met stijl - Eerbeek

Met een gemiddelde score van 10 op Telefoonboek.nl op basis van 60 reviews en 4.7 sterren op Facebook op basis van 9 stemmen. Bloem met Stijl ontvangt veel complimenten voor zijn goede service en mooie bloemstukken.

"Mooie aparte stukjes die je maar zelden ziet. Super bloemenzaak met deskundige eigenaresse." - positieve klantreview op Telefoonboek.nl

Jouw Bloemist - Zeewolde

Met een gemiddelde score van 9.5 op Telefoonboek.nl op basis van 50 reviews en 4.9 sterren op Google op basis van 7 reviews. Jouw Bloemist staat volgens zijn klanten voor kwaliteit en creativiteit.

"Topkwaliteit producten, prachtige frisse en aparte boeketten en een bloemist die echt zijn vak verstaat." - positieve klantreview op Telefoonboek.nl

Anne's Bloem - Zegveld

Met een gemiddelde score van 9.5 op Telefoonboek.nl op basis van 42 reviews en 5 sterren op Facebook op basis van 16 stemmen. Anne's Bloem scoort vooral hoog op prijs/kwaliteit verhouding.

"Wij bestellen regelmatig bloemen bij Anne als we een keuken en/of een badkamer gaan opleveren. Anne gaat voor kwaliteit." - positieve klantreview op Telefoonboek.nl

Bloemen- en Plantenshop Bert Kulk - Leiden

Met een gemiddelde score van 8.5 op Telefoonboek.nl op basis van 75 reviews en 4.8 sterren op Google op basis van 45 reviews. Klanten van Bloemen- en Plantenshop Bert Kulk zijn vooral te spreken over de service.

"Prima winkel, gezellig personeel. Goede kwaliteit & goede prijs." - positieve klantreview op Telefoonboek.nl

Bloemenhandel 't Laar - Tilburg

Met een gemiddelde score van 7.7 op Telefoonboek.nl op basis van 109 reviews en 4.4 sterren op Google op basis van 97 reviews.

"Ik kom al jaren bij deze bloemenzaak. Top service! Geweldige kwaliteit voor een goede prijs. Je loopt echt met een prachtige bos naar buiten voor weinig geld." - positieve klantreview op Telefoonboek.nl

Foto: Canva

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!