Places logo
Menu

Het instellen van de juiste zoekwoorden op Telefoonboek.nl

Het instellen van de juiste zoekwoorden op Telefoonboek.nl

Uw bedrijf goed vindbaar op internet? Dat begint bij een gratis bedrijfsvermelding op Places.nl, zichtbaar op Telefoonboek.nl en Openingstijden.com.Met een bedrijfsvermelding optimaliseert u namelijk de zoekmachineresultaten van uw bedrijf en trekt u meer potentiële klanten.Lees in deze blog hoe Places.nl uw bedrijf extra kan laten opvallen.

Telefoonboek.nl: de grootste bedrijvensite van Nederland

Met 5,8 miljoen bezoekers per maand en 1,3 miljoen bedrijfsvermeldingen de Telefoonboek.nl meest complete bedrijvengids van Nederland. Na een jarenlange samenwerking met De Telefoongids/Gouden Gids, is het van oorsprong Nijmeegse bedrijf Telefoonboek.nl sinds mei 2012 volledig zelfstandig. Via Telefoonboek.nl, Openingstijden.com en de Telefoonboek Apps helpt Telefoonboek B.V. ondernemers om in contact te komen met potentiële klanten. Het resultaat? Meer bezoekers, meer telefoontjes en meer omzet!

Het aanmaken van uw account op Places.nl

De enorme bezoekersaantallen maken Telefoonboek.nl en Openingstijden.com uitstekende locaties om uw online vindbaarheid te vergroten. Om uw bedrijf vindbaar te maken via Telefoonboek.nl en Openingstijden.com maakt u eengratisaccount aan op Places.nl en voegt u uw bedrijf toe. Daarna kunt u via Places.nl uw bedrijfsgegevens altijd en overal beheren. Voeg bijvoorbeeld uw contactgegevens,openingstijden, betalingsmogelijkheden en parkeergelegenheid toe.

Kies het pakket dat bij uw bedrijf past

Naast de gratis bedrijfsvermelding biedt Places.nl de mogelijkheid om met een uitgebreide bedrijfsvermelding extra op te vallen. Uw bedrijf staat dan boven de standaard zoekresultaten en wordt door hetinstellen vanzoekwoordensneller en beter gevonden.Ook kunt u extra informatie toevoegen, zoals uw e-mailadres, website, bedrijfslogo, foto's en video's.

voorbeeld-advertentie-telefoonboek

U kunt kiezen uit vier advertentiepakketten, met elk pakket verschillende mogelijkheden en bereik. Zo is er altijd een pakket dat past bij uw bedrijfsdoelstellingen. Heeft u een klein bedrijf met een lokale focus, dan is het pakket Places Basis wellicht iets voor u. Daarmee wordt u met 2 zoekwoorden en 2 plaatsnamen op lokale schaal goed gevonden. Heeft u een groter bedrijf met een landelijke focus, dan is een pakket met groter bereik geschikter, bijvoorbeeld het pakket Places Premium waarbij 16 zoekwoorden en 16 plaatsnamen kunnen worden ingesteld.

Bepaal waar uw bedrijf op gevonden wordt

Bij een pakket hoort een advertentie met een aantal zoekwoorden. Dit zijn bepaalde woorden waarmee klanten uw bedrijf zoeken en die uw vindbaarheid op Telefoonboek.nl en Openingstijden.com vergroten. Gebruik zoekwoorden die passen bij de producten of diensten die uw bedrijf aanbiedt.U kunt uw zoekwoorden instellen onder het tabblad 'Pakketten & Advertenties' opPlaces.nl.voorbeeld-advertentie-instellen Bent u bijvoorbeeld klusser? Dan kunt u kiezen voor zoekwoorden als klussen, klusbedrijf, verbouwing en reparatie. Wij adviseren u om geen verkleinwoorden als zoekwoorden in te stellen en gebruik te maken van algemene termen.

Hoe is uw bedrijf terug te vinden op Telefoonboek.nl?

Is het gelukt met het instellen van uw advertentie? Wanneer uw bedrijfsgegevens zijn goedgekeurd door onze servicedesk, kunt u uw advertentie terugvinden op Telefoonboek.nl en Openingstijden.com. Typ hiervoor bij 'Wat zoekt u?' en 'Waar?' een van uw ingestelde zoekwoorden en plaatsnamen in. Iedere potentiële klant van uw bedrijf die vervolgens via Telefoonboek.nl of Openingstijden.com zoekt, en daarbij gebruik maakt van uw ingestelde zoekwoorden en plaatsnamen, komt uit bij uw bedrijfsvermelding. Lees hier hoe u uw advertentie opTelefoonboek.nl en Openingstijden.com kunt optimaliseren.

Wilt u graag telefonische hulp bij het activeren van uw bedrijfsvermelding? Bel gerust naar onze servicedesk op 024-3555 299. Wij helpen u graag verder!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!