Places logo
Menu

Groothandels telefonisch slecht bereikbaar

Groothandels telefonisch slecht bereikbaar

Een groothandel telefonisch te pakken krijgen is niet altijd eenvoudig. Maar liefst 71% van de meer dan 14.000 beoordeelde groothandels is telefonisch onbereikbaar. Dit blijkt uit cijfers van Telefoonboek.nl.

Geen gehoor

Op Telefoonboek.nl staan alle Nederlandse groothandels vermeld en bezoekers kunnen hier aangeven of ze de betreffende groothandels telefonisch hebben kunnen bereiken. Van de meer dan 14.000 beoordeelde groothandels blijkt 71% één of meerdere keren telefonisch onbereikbaar te zijn geweest. "Een hoog, maar verklaarbaar percentage", aldus Joost Nijensteen, Business Manager van Telefoonboek.nl.

"Het is goed voor te stellen dat bepaalde groothandels regelmatig telefonisch onbereikbaar zijn. Zo zijn ze vaak onderdeel van een groter concern, is er niet altijd een receptioniste aanwezig of ligt de focus meer op de online bedrijfsvoering. Dit kan er voor zorgen dat het opnemen van de telefoon niet altijd de prioriteit krijgt."

Overstap naar concurrent

Het niet beantwoorden van de telefoon blijft voor een bedrijf niet zonder directe gevolgen. Joost: "Uit ander recent onderzoek blijkt dat één op de vier bij geen gehoor direct overstapt naar een concurrent. Hierdoor lopen de onbereikbare groothandels een aardig aantal potentiële klanten mis."

Dit onderzoek is gedaan in het kader van Places Antwoordservice, een nieuwe dienst van Telefoonboek.nl.

Telefonische onbereikbaarheid blijft niet zonder directe gevolgen voor uw bedrijf. Eén op de vier stapt over naar een concurrent.Joost Nijensteen, Business Manager
Over TelefoonboekMet 5,8 miljoen bezoekers per maand is Telefoonboek een van de grootste websites van Nederland met bedrijfsinformatie. Het netwerk van Telefoonboek bestaat uit Telefoonboek.nl, Openingstijden.com en diverse applicaties, en bevat gegevens van ruim 1,3 miljoen Nederlandse bedrijven. Ondernemers kunnen zelf hun bedrijfsgegevens aanpassen en aanvullen en hiermee hun lokale vindbaarheid vergroten. Inmiddels hebben 50.000 bedrijven hun gegevens ingevuld of aangepast. Telefoonboek is opgericht in 2004 en bestaat uit ongeveer 20 medewerkers.

Ook interessant

Gratis adviesgesprek?We bellen je terug!

Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je telefoonnummer in en wij nemen vrijblijvend contact met je op!

callme callme
Kies datum/tijdJe wordt momenteel gebeld op:


Toets 1 om in verbinding te komen met ons.
Wij hopen je goed van dienst te zijn! Bedankt voor je aanvraag
Je wordt rond gebeld op:

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!