Groothandels telefonisch slecht bereikbaarGroothandels telefonisch slecht bereikbaar

Een groothandel telefonisch te pakken krijgen is niet altijd eenvoudig. Maar liefst 71% van de meer dan 14.000 beoordeelde groothandels is telefonisch onbereikbaar. Dit blijkt uit cijfers van Telefoonboek.nl.

Geen gehoor

Op Telefoonboek.nl staan alle Nederlandse groothandels vermeld en bezoekers kunnen hier aangeven of ze de betreffende groothandels telefonisch hebben kunnen bereiken. Van de meer dan 14.000 beoordeelde groothandels blijkt 71% één of meerdere keren telefonisch onbereikbaar te zijn geweest. "Een hoog, maar verklaarbaar percentage", aldus Joost Nijensteen, Business Manager van Telefoonboek.nl.

"Het is goed voor te stellen dat bepaalde groothandels regelmatig telefonisch onbereikbaar zijn. Zo zijn ze vaak onderdeel van een groter concern, is er niet altijd een receptioniste aanwezig of ligt de focus meer op de online bedrijfsvoering. Dit kan er voor zorgen dat het opnemen van de telefoon niet altijd de prioriteit krijgt."

Overstap naar concurrent

Het niet beantwoorden van de telefoon blijft voor een bedrijf niet zonder directe gevolgen. Joost: "Uit ander recent onderzoek blijkt dat één op de vier bij geen gehoor direct overstapt naar een concurrent. Hierdoor lopen de onbereikbare groothandels een aardig aantal potentiële klanten mis."

Dit onderzoek is gedaan in het kader van Places Antwoordservice, een nieuwe dienst van Telefoonboek.nl.

Telefonische onbereikbaarheid blijft niet zonder directe gevolgen voor uw bedrijf. Eén op de vier stapt over naar een concurrent.Joost Nijensteen, Business Manager
Over TelefoonboekMet 5,8 miljoen bezoekers per maand is Telefoonboek een van de grootste websites van Nederland met bedrijfsinformatie. Het netwerk van Telefoonboek bestaat uit Telefoonboek.nl, Openingstijden.com en diverse applicaties, en bevat gegevens van ruim 1,3 miljoen Nederlandse bedrijven. Ondernemers kunnen zelf hun bedrijfsgegevens aanpassen en aanvullen en hiermee hun lokale vindbaarheid vergroten. Inmiddels hebben 50.000 bedrijven hun gegevens ingevuld of aangepast. Telefoonboek is opgericht in 2004 en bestaat uit ongeveer 20 medewerkers.

Delen:


Vul in voor Gratis advies

Places.nl helpt ondernemers groeien. Jouw bedrijf heeft specifieke online uitdagingen. daarom gaan onze online experts graag vrijblijvend in gesprek met je over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.


Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs?
En wil jij gebeld worden op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je gegevens in via onderstaande button en wij nemen vrijblijvend contact met je op.
Zoeken
Zoek