Groothandels in Friesland telefonisch het best bereikbaarGroothandels in Friesland telefonisch het best bereikbaar

Groothandels zijn voor veel bedrijven de plek waar zij hun inkopen doen. Voor vragen over bestellingen, leveringen en een goede klantrelatie is het belangrijk om bereikbaar te zijn. Telefoonboek.nl zocht uit hoe de groothandels scoren op telefonische bereikbaarheid.

Onderzoek

In de database van Telefoonboek staan 23.082 telefoonnummers geregistreerd in de categorie 'groothandel'. Deze nummers worden in het bestand opgenomen als 'slecht bereikbaar' wanneer er drie keer of meer geen gehoor wordt gegeven aan de oproep; hierbij is er ook geen mogelijkheid een bericht achter te laten. Dit was bij 513 groothandels het geval, hetgeen neerkomt op 2,3% van de gevallen. Dat betekent dat 97,7% van de telefoonnummers weinig tot geen klachten krijgen.

Provincie

Wanneer er gekeken wordt naar de bereikbaarheid van groothandels per provincie, valt op dat Limburg het hoogste percentage slecht bereikbare bedrijven heeft. Daar is 4,9% van de bedrijven niet goed bereikbaar. Friesland komt als beste uit het onderzoek. Daar heeft slechts 1,9% meer dan drie gemiste oproepen.

Geen slechte cijfers

Groothandels kunnen wat betreft de telefonische bereikbaarheid goede cijfers overleggen, vindt Dirk Lentjes, manager van Places Antwoordservice: "Om als groothandel een goede service te bieden is telefonische bereikbaarheid van belang. Aan de cijfers te zien zijn de meeste bedrijven over het algemeen goed bereikbaar."

Percentage slecht bereikbaar per provincie

Limburg: 4,9%

Drenthe: 3,6%

Groningen: 3,1%

Overijssel: 2,9%

Noord-Brabant: 2,8%

Flevoland: 2,7%

Gelderland: 2,6%

Utrecht: 2,6%

Zeeland: 2,3%

Noord-Holland: 2,3%

Zuid-Holland: 2%

Friesland: 1,9%


Delen:


Vul in voor Gratis advies

Places.nl helpt ondernemers groeien. Jouw bedrijf heeft specifieke online uitdagingen. daarom gaan onze online experts graag vrijblijvend in gesprek met je over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.


Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs?
En wil jij gebeld worden op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je gegevens in via onderstaande button en wij nemen vrijblijvend contact met je op.
Zoeken
Zoek