Places logo
Menu

Groningse groenteboeren het slechtst bereikbaar

Groningse groenteboeren het slechtst bereikbaar

Het is weer bijna komkommertijd. Hoewel het in deze periode vaak rustiger is omdat er weinig nieuws en handel is, is dit bij Telefoonboek.nl zeker niet het geval. Zij zijn namelijk druk bezig geweest om uit te zoeken of groenteboeren telefonisch goed te bereiken zijn. Indien u nu trek heeft gekregen in een komkommer dan is er goed nieuws! Uit het onderzoek van Telefoonboek blijkt namelijk dat groenteboeren over het algemeen prima bereikbaar zijn.

Onderzoek

In de database van Telefoonboek staan 1.280 telefoonnummers geregistreerd in de categorie 'groenteboer '. Deze nummers worden in het bestand opgenomen als 'slecht bereikbaar' wanneer er drie keer of meer geen gehoor wordt gegeven aan de oproep; hierbij is er ook geen mogelijkheid een bericht achter te laten. Dit was bij 144 groenteboeren het geval, hetgeen neerkomt op 11,3% van de gevallen. Dat betekent dat 88,7% van de groenteboeren weinig tot geen klachten krijgen over de telefonische bereikbaarheid.

Provincie

Wanneer de bereikbaarheidscijfers per provincie worden bekeken valt op dat de groenteboeren in Groningen relatief gezien het slechtst scoren op telefonische bereikbaarheid. Daar is 17,9% van de groenteboeren niet goed bereikbaar. Zeeland komt als beste uit de bus. Daar was slechts 4% van de groenteboeren telefonisch niet goed bereikbaar.

Groenteboeren redelijk goed bereikbaar

Over het algemeen zijn de cijfers niet heel slecht, vindt Dirk Lentjes manager van Places Antwoordservice. "Het lijkt erop dat de meeste groenteboeren telefonisch goed te bereiken zijn, dat is een goede zaak. Toch is er wel ruimte voor verbetering. Met name in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel kunnen de groenteboeren wat beter hun best doen op het gebied van klantenservice. Om als groenteboer op te boksen tegen grote supermarkten is het namelijk belangrijk om bereikbaar te zijn."

Percentage slecht bereikbaar per provincie

Groningen: 17,9%

Friesland: 17,7%

Drenthe: 17,6%

Overijssel: 17,2%

Utrecht: 16,8%

Gelderland: 15,1%

Flevoland: 11,8%

Zuid-Holland: 11,6%

Noord-Holland: 11%

Noord-Brabant: 10,2%

Limburg: 5,9%

Zeeland: 4%

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!