Places logo
Menu

Diëtisten uitstekend bereikbaar

Diëtisten uitstekend bereikbaar

Vallen de eerste afvallers al af? Tegen het eind van januari is er misschien nog maar weinig over van sommige goede voornemens. Misschien zijn ze zelfs al wel bereikt. Voor hen die zich nog steeds hebben voorgenomen wat kilootjes kwijt te raken, is het soms handig om wat hulp in de arm te nemen. Een diëtist kan helpen het afvallen door middel van planning en voedingsadvies draaglijker te maken. Daarom onderzocht Telefoonboek.nl hoe goed diëtisten in Nederland telefonisch te bereiken zijn.

Onderzoek

In de database van Telefoonboek staan 201 telefoonnummers geregistreerd in de categorie 'Diëtist'. Deze nummers worden in het bestand opgenomen als 'slecht bereikbaar' wanneer er drie keer of meer geen gehoor wordt gegeven aan de oproep; hierbij is er ook geen mogelijkheid een bericht achter te laten. Dit was bij slechts één van de 201 diëtistenpraktijken het geval. Dat betekent dat 99,5% van de onderzochte diëtisten weinig tot geen klachten krijgen. De enige praktijk die vaker dan drie keer niet bereikbaar was (vier keer) komt uit Utrecht.

Uitstekend

Een uitstekende score vindt Dirk Lentjes, manager van Places Antwoordservice. "Bijna geen klachten, dat is ontzettend goed nieuws voor de branche. Vooral wanneer je mensen consult geeft, is het belangrijk bereikbaar te zijn voor afspraken of extra vragen. Misschien klinkt het vanzelfsprekend, maar lang niet alle branches nemen telefonische bereikbaarheid zo hoog op."

Beoordeling

Op Telefoonboek.nl kunnen bezoekers een rating toekennen aan het gezochte bedrijf. Hierbij kunnen zij de algemene indruk beoordelen, de service en de prijs/kwaliteitsverhouding. Een bedrijf moet minimaal 10 van deze unieke beoordelingen hebben ontvangen om in aanmerking te komen voor deze lijst. De best beoordeelde diëtistenpraktijk is EMC Slamk & Fit uit Bakel, met een gemiddelde beoordeling van 9,5. De top drie wordt gecompleteerd door praktijk Inge Dillen uit Maarheeze (8,60 en Leef Smakelijk uit Alkmaar (8,3).

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!