Places logo
Menu

Goede distributie als voorwaarde voor succes: dit zijn de beste beoordeelde transportbedrijven

Goede distributie als voorwaarde voor succes: dit zijn de beste beoordeelde transportbedrijven

Wil je transport uitbesteden? Nederland telt veel transportbedrijven van internationale transportbedrijven tot kleine koerierdiensten en allround logistieke dienstverleners. Een goede distributie is een belangrijke voorwaarde voor succes. Mocht jouw bedrijf afhankelijk zijn van transport, dan is het essentieel om goed na te denken over jouw distributiebeleid. Het transportbedrijf dat je kiest kan bepalend zijn voor de transportkosten van jouw bedrijf, de betrouwbaarheid van leveringen en de service. Een goed doordacht distributiebeleid is een voorwaarde voor zakelijk succes, klanttevredenheid en een goede winstmarge. Er zijn veel verschillende transportbedrijven om uit te kiezen, maar welke transportbedrijven zijn betrouwbaar en ronden jouw bestellingen succesvol af? Telefoonboek.nl zocht het voor je uit.

Het best beoordeelde transportbedrijf volgens Telefoonboek.nl

Het best beoordeelde transportbedrijf is Night Star Express Hellmann BV uit 's-Heerenberg. Dit bedrijf heeft 53 beoordelingen en een gemiddelde score van 7.2. Night Star Express Hellmann BV is gericht op hoogwaardige dag-en nacht distributie. Het bedrijf scoort vooral goed op de prijs/kwaliteit verhouding. Klanten vinden het bedrijf over het algemeen vriendelijk en klantgericht. Volgens de beoordelingen op Telefoonboek.nl mag het bedrijf wel werken aan de telefonische bereikbaarheid. Deze scoort nog onvoldoende.

Onderzoek

Naast het vinden van bedrijfsgegevens kunnen klanten ook beoordelingen achterlaten op Telefoonboek.nl. Klanten kunnen bijvoorbeeld een transportbedrijf beoordelen op algemene indruk, bereikbaarheid, service en prijs/kwaliteitverhoudingen. Een cijfer is gebaseerd op de gemiddelde scores van deze factoren. Het aantal keer dat een transportbedrijf beoordeeld is samen met de gemiddelde score toegekend door de consument, bepaalt de uiteindelijke plek in de ranking. Zodra een bedrijf meer dan 40 beoordelingen heeft op Telefoonboek.nl wordt het bedrijf meegenomen in de beoordeling.

Zo scoren de transportbedrijven

In totaal zijn er 7.712 beoordelingen van transportbedrijven op Telefoonboek.nl geplaatst. Gemiddeld krijgen de beoordeelde transportbedrijven een 5,8. Uit het gemiddelde cijfer blijkt dat er voor veel transportbedrijven nog ruimte voor verbetering is. Er zijn in totaal 1.619 negatieve reviews achtergelaten (beoordelingen lager dan een 6) en 6.093 positieve reviews achtergelaten (beoordelingen van een 6 of hoger). De grootste irritatie van klanten is de slechte telefonische bereikbaarheid. Er valt voor transportbedrijven nog veel te winnen op dat gebied. Dirk Lentjes, manager van Places Antwoordservice zegt hierover 'Het is belangrijk dat transportbedrijven goed bereikbaar zijn omdat er vaak met deadlines gewerkt wordt. Goede bereikbaarheid wekt betrouwbaarheid bij de klanten. Zodra een transportbedrijf geen telefoniste op locatie heeft, biedt een antwoordservice op afstand wellicht de oplossing.' Een flink deel van hen slaagt er niet in aan de verwachtingen van de mensen die telefonisch contact opnemen, te voldoen. Daarnaast hebben klanten over het algemeen een slechte algemene indruk van het bedrijf. Dit zou kunnen liggen aan het feit dat transportbedrijven soms te laat leveren en vervolgens slecht telefonisch bereikbaar zijn.

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!