Places logo
Menu

Fysiotherapeuten telefonisch uitstekend bereikbaar

Fysiotherapeuten telefonisch uitstekend bereikbaar

Voor het behandelen van (sport-)blessures en advies over het op een juiste manier belasten van je lichaam, bent u aangewezen op de diensten van de fysiotherapeut. Een behandeltraject kan, afhankelijk van de fysieke ongemakken, nogal een lange en intensieve bezigheid zijn. Daarom is goed telefonisch contact met de praktijk belangrijk, zeker wanneer u vragen heeft over bepaalde oefeningen of therapieën. Telefoonboek.nl onderzocht hoe goed deze telefonische bereikbaarheid in elkaar steekt.

Onderzoek

In de database van Telefoonboek staan 9758 telefoonnummers geregistreerd in de categorie 'Fysiotherapeut'. Deze nummers worden in het bestand opgenomen als 'slecht bereikbaar' wanneer er drie keer of meer geen gehoor wordt gegeven aan de oproep; hierbij is er ook geen mogelijkheid een bericht achter te laten. Dit was bij 108 van de 9758 bedrijven het geval, hetgeen neerkomt op slechts 1,1% van de gevallen. Dat betekent dat 98,9% van de onderzochte praktijken weinig tot geen klachten krijgen over de telefonische bereikbaarheid.

Friese fysiotherapeuten

Wanneer de cijfers worden afgezet tegenover het aantal gevestigde praktijken per provincie, komen Friese fysiotherapeuten het beste uit de bus: hier nam slechts 0,6% de telefoon vaker dan drie keer niet op. De relatief slechtst bereikbare praktijken komen uit Zeeland (2,4%). Verder komen er slechts twee grote uitschieters voor in de lijst van slecht bereikbare praktijken: een praktijk uit Maartensdijk noteerde 73 mislukte belpogingen, één uit Hippolytushoef 49. Verder kwam geen praktijk boven de vijftien klachten uit.

Logisch

Bijna 99% van de praktijken in deze branche krijgt weinig tot geen klachten. Dat zijn uitmuntende cijfers, vindt Dirk Lentjes, manager van Places Antwoordservice. "Goed om te zien dat telefonische bereikbaarheid in deze branche zo serieus genomen wordt. Hoewel de cijfers erg goed uit de verf komen, vallen deze wel logisch te verklaren. De meeste praktijken hebben een assistente die de telefoon bemant. Dan wordt de kans op gemiste telefoontjes natuurlijk een stuk kleiner."

Percentage slecht bereikbaar per provincie

Zeeland 2,4%

Limburg 1,9%

Drenthe 1,7%

Flevoland 1,5%

Groningen 1,2%

Overijssel 1,2%

Noord-Holland, 1,1%

Gelderland 1,0%

Zuid-Holland 1,0%

Noord-Brabant 0,9%

Utrecht 0,7%

Friesland 0,6%

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Places Lokale SEO!