Places logo
Menu

Fotografen zijn telefonisch zeer goed bereikbaar

Fotografen zijn telefonisch zeer goed bereikbaar

Nog even snel langs de fotograaf om een pasfoto te laten maken voor een nieuw paspoort. Of is het weer eens tijd om samen met de familie een mooi portret te laten maken. Foto's worden gebruikt voor talloze gebeurtenissen. Voor praktische zaken of om mooie gebeurtenissen voor altijd vast te laten leggen. Hoewel iedereen tegenwoordig op zijn of haar smartphone redelijk mooie foto's kan maken, kunnen de professionals het vaak toch nét wat beter. Maar zijn de fotografen in Nederland telefonisch goed te bereiken? Telefoonboek.nl zocht het uit.

Onderzoek

In de database van Telefoonboek staan 13.515 telefoonnummers geregistreerd in de categorie 'fotografie'. Deze nummers worden in het bestand opgenomen als 'slecht bereikbaar' wanneer er drie keer of meer geen gehoor wordt gegeven aan de oproep; hierbij is er ook geen mogelijkheid een bericht achter te laten. Dit was bij slechts 84 bedrijven het geval, hetgeen neerkomt op 0,6% van de gevallen. Dat betekent dat 99,4% van de fotografen weinig tot geen klachten krijgen over de telefonische bereikbaarheid.

Provincie

Wanneer de bereikbaarheidscijfers per provincie worden bekeken valt op dat meerdere provincies dezelfde percentages hebben. Zo scoren Zeeland, Overijssel, Limburg en Zuid-Holland allemaal 1,2%. Dit zijn de provincies met het hoogste aantal slecht bereikbare fotografen. Drenthe komt het beste uit het onderzoek. Daar was geen fotograaf gevonden die vaker dan drie keer de telefoon niet opnam. De oorzaak hiervan kan liggen bij het feit dat er in Drenthe relatief minder fotografen zijn in vergelijking met andere provincies.

Goede cijfers

De fotografen kunnen wat betreft de bereikbaarheid zeer goede cijfers overleggen, vindt Dirk Lentjes manager van Places Antwoordservice. 'Het is een goede zaak dat fotografen telefonisch goed te bereiken zijn. Als de foto's minstens net zo goed zijn als deze percentages beloofd dat veel moois".

Percentage slecht bereikbaar per provincie

Zeeland: 1,2%

Overijssel: 1,2%

Limburg: 1,2%

Zuid-Holland: 1,2%

Friesland: 1%

Noord-Brabant: 0,7%

Gelderland: 0,6%

Flevoland: 0,4%

Utrecht: 0,4%

Groningen: 0,3%

Noord-Holland: 0,2%

Drenthe: 0%

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!