Flevolandse beautybranche telefonisch best bereikbaarFlevolandse beautybranche telefonisch best bereikbaar

Van alle Nederlandse bedrijven in de schoonheidsbranche zijn die in Flevoland, in vergelijking met andere provincies, telefonisch het best bereikbaar. Dit blijkt uit een onderzoek van Telefoonboek.nl naar de telefonische bereikbaarheid van beautybedrijven, zoals kapsalons en schoonheidssalons.

Zuid-Holland

Op Telefoonboek.nl staan alle Nederlandse beautybedrijven vermeld en bezoekers kunnen hier aangeven of ze de betreffende bedrijven telefonisch hebben kunnen bereiken. Van de meer dan 7000 beoordeelde bedrijven in de schoonheidsbranche zijn die in Flevoland telefonisch het best bereikbaar. Van de beoordeelde beautybedrijven werd bij slechts 1,4% aangegeven dat een kapsalon of schoonheidssalon in Flevoland niet te bereiken was.

Uit het onderzoek blijkt tevens dat beautybedrijven in de provincie Zuid-Holland het slechtst scoren op telefonische bereikbaarheid. 11,5% van de beoordelingen geeft aan bij belpogingen naar schoonheidsbedrijven in deze provincie geen gehoor te hebben gekregen.

Overstap naar concurrent

De telefonische onbereikbaarheid van deze bedrijven blijft niet zonder directe gevolgen. Joost Nijensteen, Business Manager van Telefoonboek.nl: "Uit ander recent onderzoek blijkt dat één op de vier bij geen gehoor direct overstapt naar een concurrent. Hierdoor lopen de onbereikbare kapsalons of schoonheidssalons een aardig aantal potentiële klanten mis."

Telefonische onbereikbaarheid beautybranche

Bij telefonische onbereikbaarheid is de kans groot dat de klant overstapt naar een concurrent.Joost Nijensteen, Business Manager
Over TelefoonboekMet 5,8 miljoen bezoekers per maand is Telefoonboek een van de grootste websites van Nederland met bedrijfsinformatie. Het netwerk van Telefoonboek bestaat uit Telefoonboek.nl, Openingstijden.com en diverse applicaties, en bevat gegevens van ruim 1,3 miljoen Nederlandse bedrijven. Ondernemers kunnen zelf hun bedrijfsgegevens aanpassen en aanvullen en hiermee hun lokale vindbaarheid vergroten. Inmiddels hebben 50.000 bedrijven hun gegevens ingevuld of aangepast. Telefoonboek is opgericht in 2004 en bestaat uit ongeveer 20 medewerkers.

Delen:


Vul in voor Gratis advies

Places.nl helpt ondernemers groeien. Jouw bedrijf heeft specifieke online uitdagingen. daarom gaan onze online experts graag vrijblijvend in gesprek met je over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.


Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs?
En wil jij gebeld worden op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je gegevens in via onderstaande button en wij nemen vrijblijvend contact met je op.
Zoeken
Zoek