Places logo
Menu

Flevolandse autogarages telefonisch best bereikbaar

Flevolandse autogarages telefonisch best bereikbaar

Van alle Nederlandse autogarages zijn die in Flevoland, in vergelijking met de autogarages in andere provincies, telefonisch het best bereikbaar. Dit blijkt uit een onderzoek van Telefoonboek.nl naar de telefonische bereikbaarheid van autogarages.

Zuid-Holland

Op Telefoonboek.nl staan alle Nederlandse autogarages vermeld en bezoekers kunnen hier aangeven of ze de betreffende autogarages telefonisch hebben kunnen bereiken. Van de meer dan 7500 beoordeelde autogarages zijn die in Flevoland telefonisch het best bereikbaar. Van de beoordeelde autogarages werd bij slechts 2% hiervan aangegeven dat een Flevolandse autogarage niet te bereiken was.

Uit het onderzoek blijkt tevens dat autogarages in de provincie Zuid-Holland het slechtst scoren op telefonische bereikbaarheid. 18,4% van de beoordelingen geeft aan bij belpogingen naar autogarages in deze provincie geen gehoor te hebben gekregen.

Overstap naar concurrent

De telefonische onbereikbaarheid van deze bedrijven blijft niet zonder directe gevolgen. Joost Nijensteen, Business Manager van Telefoonboek.nl: "Uit ander recent onderzoek blijkt dat één op de vier bij geen gehoor direct overstapt naar een concurrent. Hierdoor lopen de onbereikbare autogarages een aardig aantal potentiële klanten mis."

Onderzoek telefonische onbereikbaarheid autogarages

Bij geen gehoor stapt één op de vier over naar de concurrent. Zo loopt een telefonisch onbereikbare autogarage aardig wat klanten mis.Joost Nijensteen, Business Manager
Over TelefoonboekMet 5,8 miljoen bezoekers per maand is Telefoonboek een van de grootste websites van Nederland met bedrijfsinformatie. Het netwerk van Telefoonboek bestaat uit Telefoonboek.nl, Openingstijden.com en diverse applicaties, en bevat gegevens van ruim 1,3 miljoen Nederlandse bedrijven. Ondernemers kunnen zelf hun bedrijfsgegevens aanpassen en aanvullen en hiermee hun lokale vindbaarheid vergroten. Inmiddels hebben 50.000 bedrijven hun gegevens ingevuld of aangepast. Telefoonboek is opgericht in 2004 en bestaat uit ongeveer 20 medewerkers.

Gratis adviesgesprek?We bellen je terug!

Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je telefoonnummer in en wij nemen vrijblijvend contact met je op!

callme callme
Kies datum/tijdJe wordt momenteel gebeld op:


Toets 1 om in verbinding te komen met ons.
Wij hopen je goed van dienst te zijn! Bedankt voor je aanvraag
Je wordt rond gebeld op:

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!