Places logo
Menu

FAQ over Places.nl

FAQ over Places.nl

Places.nl biedt verschillende diensten aan. Het is logisch als u hier nog een aantal vragen over heeft en daarom heeft Places.nl de meest gestelde vragen van de antwoordservice, onze websites en adverteren voor u op een rijtje gezet!

Places antwoordservice

Waarom zou ik een antwoordservice nemen?

Een antwoordservice is een uitkomst als u zelf niet altijd in de gelegenheid bent om de telefoon op te nemen. Telefonistes van de betreffende telefoondienst nemen dan voor u de telefoon op en laten voor u een bericht achter. Door een antwoordservice in te schakelen krijgen worden uw klanten altijd telefonisch te woord gestaan en loopt u geen gesprekken mis.

Hoe weet de telefonist(e) wat er gezegd moet worden tegen de beller?

Als u een antwoordservice bij ons afsluit stellen wij in overleg met u een script samen. Hierin staat hoe de telefoon opgenomen mag worden. Daarnaast kunt u nog extra informatie en veel gestelde vragen kwijt. Zo kunnen onze collega"s uw klant te woord staan zoals u dat zelf zou doen.

Hoe weet ik wat er aan de telefoon is besproken?

Na ieder telefoongesprek laten de telefonistes notificatie voor u achter per e-mail waarin u kunt lezen wat de telefonistes met de beller hebben besproken. Hierin staat ook de naam van de (potentiële) klant in en het telefoonnummer, zodat u terug kunt bellen. Meer informatie zoals klantnummers, e-mailadressen of ordernummers kunnen ook uitgevraagd worden door onze collega"s. Dit mag u dan vermelden tijdens het instellen van het belscript.

Places websites

Waarom zou ik mijn website via Places.nl maken?

Via Places.nl kunt u gemakkelijk een bedrijfswebsite aanmaken. U kiest zelf een domeinnaam, de kleuren en de inhoud en wij zorgen voor de hosting. U kunt dus al uw ideeën, foto's en tekst aanleveren per mail en onze servicedesk verwerkt deze op uw website. Uiteraard kunt u dit ook zelf doen, door in te loggen op het Places Website dashboard. U heeft al een professionele website vanaf €99,- per maand.

Kunnen mijn klanten een Places Website ook op hun mobiel bereiken?

De websites die via Places.nl gemaakt zijn geschikt voor alle apparaten. Deze kunnen dus ook goed bekeken worden op een smartphone of tablet. Daarnaast kunt u uw Places Website helemaal zelf customizen. Zo bepaalt u zelf de titel van uw website, de kleuren en kan u uw eigen afbeeldingen uploaden.

Places adverteren

Hoe kan Places.nl mijn online vindbaarheid vergroten?

Als uw bedrijf op meerdere plekken online gelinkt is dan verhoogt dit de SEO van uw website. De links zorgen er namelijk voor dat de organische vindbaarheid van uw website binnen zoekmachines als Google wordt vergroot, waardoor u hoger in de zoekresultaten terecht komt. Door u aan te melden voor een gratis bedrijfsvermelding op Telefoonboek.nl en Openingstijden.com bent u gelijk een stuk verder.

Waarom zou ik dan een betaalde vermelding nemen?

Met een betaalde bedrijfsvermelding kunt u nog meer bedrijfsinformatie tonen via Telefoonboek.nl én krijgt u een advertentie met zoekwoorden en plaatsen. Hiermee wordt uw bedrijf uitgelicht ten opzichte van de reguliere zoekresultaten met bedrijfsnaam, logo, foto's en slogan.

Wilt u meer informatie over een van onze diensten? Dan helpen wij u graag verder om meer klanten en daarmee meer omzet te genereren. Neem contact met ons op via 024 - 3555 299.

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!