Bereikbaarheid bruidsmode en weddingplannersBereikbaarheid bruidsmode en weddingplanners

Vandaag is het precies vijftien jaar geleden dat het koninklijk paar in het huwelijksbootje trad. Bijna de voltallige natie maakte op de tweede dag van februari (02-02-02-) de bruiloft mee op een televisiescherm. Besluiten u en uw partner zich het huidige jaar in de echt te verbinden? Dan kan het handig zijn een weddingplanner in de arm te nemen. Zeker bij een groot feest komt er nogal wat kijken. Ook het uitzoeken van een bruidsjurk is geen onbelangrijke zaak: Telefoonboek.nl greep deze gelegenheid aan om de telefonische bereikbaarheid van weddingplanners en bruidsmodewinkels te onderzoeken.

Onderzoek

In de database van Telefoonboek staan 47 telefoonnummers geregistreerd in de categorie 'Bruidsmode' en zestien in de categorie "weddingplanner". Deze nummers worden in het bestand opgenomen als 'slecht bereikbaar' wanneer er drie keer of meer geen gehoor wordt gegeven aan de oproep; hierbij is er ook geen mogelijkheid een bericht achter te laten. Dit was bij slechts één bruidsmodewinkel het geval. Dat betekent dat de overige onderzochte telefoonnummers weinig tot geen klachten krijgen.

Provincie

Vooral in Noord-Brabant en Zuid-Holland komen veel bedrijven in deze categorieën voor: zowel bij weddingplanners als bij bruidsmodezaken zijn de meeste zaken in deze provincies gevestigd. De best beoordeelde bruidsmodewinkels staan in Deurne, Papendrecht en Breda. Deze bedrijven kregen respectievelijk een 7,8, 7,6 en 7,5.


Delen:


Vul in voor Gratis advies

Places.nl helpt ondernemers groeien. Jouw bedrijf heeft specifieke online uitdagingen. daarom gaan onze online experts graag vrijblijvend in gesprek met je over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.


Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs?
En wil jij gebeld worden op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je gegevens in via onderstaande button en wij nemen vrijblijvend contact met je op.
Zoeken
Zoek