Places logo
Menu

Dit zijn de vijf meest gelezen artikelen van januari op Places Nieuws

Dit zijn de vijf meest gelezen artikelen van januari op Places Nieuws

De eerste maand van het nieuwe jaar is inmiddels achter de rug, de hoogste tijd voor een overzicht van de meest gelezen artikelen op Places Nieuws. Het stappenplan, welke u helpt in de voorbereiding voor de nieuwe privacywet, is het meest gelezen artikel afgelopen maand. Dit artikel wordt gevolgd door het artikel over de drie meest voorkomende achternamen in de 20 grootste gemeenten van Nederland.

1) Telefoonboek.nl onderzoekt volwaardig papieren alternatief voor De Telefoongids

In dit artikel leest u dat Telefoonboek onderzoek doet naar een milieuvriendelijk alternatief voor de Telefoongids en Gouden Gids, welke per eind 2018 niet meer geleverd wordt door uitgever DTG. Met name ouderen reageerden geschrokken op de berichten van DTG in het nieuws. Een ander alternatief voor contactinformatie zoekende is het informatienummer 1822, deze is 24/7 bereikbaar en verbind bellers door met personen en bedrijven naar wie zij opzoek zijn. Bij voldoende interesse zal het bedrijf een nieuwe statement publiceren.

2) Stappenplan - bereid uw organisatie voor op de nieuwe AVG privacywet

Vanaf 25 mei 2018 treedt de nieuwe wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking. Bedrijven en organisaties die persoonsgegevens verwerken krijgen meer verplichtingen. Zo moeten zij - meer dan nu - aantonen dat ze zich aan deze nieuwe wet houden. Het stappenplan helpt organisaties tijdens de voorbereiding voor deze nieuwe wet. Dit artikel zal volgende maand een vervolg deel krijgen, waarin een veel voorkomend probleem besproken wordt.

3) Drie meest voorkomende achternamen in 20 grootste gemeenten

In Nederland zijn de achternamen De Jong, Jansen en De Vries het meest voorkomend. Maar zijn die namen plaatsgebonden? Telefoonboek.nl dook in haar database en vergeleek de meest voorkomende achternamen van de 20 grootste Nederlandse gemeenten en de provinciehoofdsteden. U leest per stad wat de drie meest voorkomende achternamen zijn en hoe vaak deze voorkomen.

4) MultiCopy Den Haag best beoordeelde copyshop

Voor printwerk, zoals flyers, brochures, geboortekaartjes en visitekaartjes gaan we veelal naar een copyshop. U leest welke vijf copyshops het beste scoren volgens de beoordelingen op Telefoonboek.nl. Op de eerste plaats staat MultiCopy in Den Haag met een gemiddelde beoordeling van een 9,5. Deze wordt gevolgd door Copyshop de Haan en Rainbow Color Copy in Soest.

5) Omgekeerd zoeken: oplichters en energiebedrijven

Meerdere malen per dag gebeld worden door een onbekend nummer is een van de meest voorkomende frustraties wat betreft telefonie. Wilt u weten wie u heeft gebeld? Dan kunt u gebruik maken van de functie omgekeerd zoeken op www.telefoonboek.nl. Na het zoeken naar de gegevens van de beller kunt u een reactie achterlaten om bijvoorbeeld aan te geven hoe uw gesprek verliep. Het meest gezochte telefoonnummer, volgens bezoekers een buitenlands callcenter is maar liefst 1941 keer gezocht. Veel bezoekers melden het nummer als irritant en gevaarlijk. U leest in dit artikel ook hoe u misbruik kunt voorkomen.

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!