Places logo
Menu

Dit zijn de best beoordeelde bedrijven in Groningen

Dit zijn de best beoordeelde bedrijven in Groningen

Groningen is een stad waar veel startups en scale-ups zijn gevestigd. Zo stonden in 2016 zeven Groningse bedrijven genoteerd in de Deloitte Technology Fast50 lijst, een ranglijst met de snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. Maar buiten technologiebedrijven, zijn er tal van ondernemingen te vinden in Groningen. Om er als bedrijf bovenuit te steken is het van belang dat uw organisatie goed wordt beoordeeld door klanten en zij uw bedrijf kunnen aanbevelen. De komst van verschillende rating- en reviewsystemen heeft dit proces vergemakkelijkt en kan zowel positieve als negatieve mond-tot-mondreclame teweeg brengen. Telefoonboek.nl vroeg zich daarom af hoe organisaties in Groningen worden beoordeeld door klanten en keek naar de best beoordeelde bedrijven in deze stad.

Ratings

Op Telefoonboek.nl kunnen bezoekers een rating toekennen aan het gezochte telefoonnummer. Hierbij kunnen zij de algemene indruk, de service en de prijs/kwaliteitsverhouding van het bedrijf beoordelen. Een bedrijf moet minimaal tien van deze unieke beoordelingen hebben ontvangen om in aanmerking te komen voor deze lijst.

Groningen

Het bedrijf M&F-security uit Groningen kreeg de beste beoordeling: een 9,8 gebaseerd op 124 stemmen. Daarmee scoort M&F Security zowel goed op 'algemene indruk' (9,7), als op 'service' (9,9) en 'prijs/kwaliteit verhouding' (9,9). Daarmee lijkt de organisatie het op alle vlakken goed te doen. Op nummer twee staat handelsonderneming Watersport4All met een gemiddelde beoordeling van 9,5. Verder behoorden tandartsenprakrijk Meijer&Meijer, Kruger Kabelrecycling en Alderse Baas Noordhof Advocaten tot de best beoordeelde bedrijven in Groningen. Opvallend daarbij is dat advocatenkantoor Alderse Baas Noordhof sinds maart 2017 is verder gegaan in AB advocaat in Hilversum en Noordhof advocatuur B.V. in Groningen. Wanneer er wordt gekeken naar de verdeling van best beoordeelde bedrijven, hebben diverse branches een plaats in de top vijf en lijkt er geen specifieke branche te zijn die meermaals in de top vijf van best beoordeelde bedrijven in Groningen voorkomt.

Top vijf best beoordeelde bedrijven in Groningen volgens Telefoonboek.nl

  1. M&F-Security Gemiddelde beoordeling: 9,8
  2. Watersport4All Gemiddelde beoordeling: 9,5
  3. Tandartsenpraktijk Meijer&Meijer Gemiddelde beoordeling: 9,4
  4. Kruger Kabelrecycling Gemiddelde beoordeling: 9,3
  5. Alderse Baas Noordhof Advocaten Gemiddelde beoordeling: 9,1

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!