Places logo
Menu

Dit zijn de best beoordeelde bedrijven in Nijmegen

Dit zijn de best beoordeelde bedrijven in Nijmegen

Nijmegen is een stad en gemeente in de provincie Gelderland. Het inwoneraantal telt op 1 januari 2019 bijna 177.000 inwoners en is daarmee qua inwoneraantal de grootste stad van zowel Gelderland als Oost-Nederland. Nijmegen is gelegen aan de Waal. De stad is mogelijk de oudste stad van Nederland. In 2005 vierde Nijmegen haar 2000-jarig bestaan. Tijdens de Tweede Wereldoorlog is Nijmegen niet gespaard gebleven. In 1944 leed de stad zware schade op en vielen er honderden doden bij een geallieerd bombardement op de binnenstad, waarbij met name het centrum en station werden getroffen. Daarnaast werd er tijdens de operatie Market Garden zwaar gevochten in en rondom de stad om de Waalbrug. Als gevolg van het bombardement is na de oorlog flink geïnvesteerd in de wederopbouw van de stad.

Bedrijven in Nijmegen

Ook het bedrijfsleven nam toe. In 2017 telde Nijmegen zo'n 12.615 bedrijfsvestigingen, waarvan het meest in de bedrijfssectoren: Landbouw, Bosbouw en Visserij, Nijverheid en Energie, Handel en Horeca, Vervoer Informatie en Communicatie, Financiële Diensten en Onroerend Goed, zakelijke Dienstverlening en Cultuur en Recreatie. Hieronder leest u welke bedrijven van Nijmegen als beste worden beoordeeld.

Opbouw ratings

In totaal zijn er 126 bedrijven meegenomen in het onderzoek. Deze selectie ontving maar liefst 2.624 ratings ontvangen. De data is afkomstig van Telefoonboek. Op Telefoonboek hebben klanten de mogelijkheid om geschreven beoordelingen en ratings achter te laten. Een rating bestaat uit een cijfer tussen de 1 (zeer ontevreden) en 10 (zeer tevreden). Bedrijven worden beoordeeld op algemene indruk, prijs/kwaliteitsverhouding, service of bereikbaarheid. Op basis van het aantal ratings wordt een gemiddelde berekend en zodoende de uiteindelijke plaats in de ranking bepaald.

Uitblinkers in Nijmegen

Over het algemeen zijn klanten zeer tevreden over de verschillende bedrijven in Nijmegen. De 126 bedrijven ontvingen een 9.2 als gemiddeld cijfer. Alle beoordelingen werden positief beoordeeld met een 8.6 of hoger. Voldoendes zijn beoordelingen die bestaan uit een 6.0 of hoger. Oftewel, deze scores zijn uitzonderlijk hoog wat betekent dat klanten erg te spreken zijn over de bedrijven in Nijmegen. Een compliment die ondernemers in Nijmegen in hun zak mogen steken!

Top vijf best beoordeelde bedrijven Nijmegen

De meeste Nijmeegse bedrijven hebben zeer goede beoordelingen gekregen, maar deze vijf springen er echt uit. De top vijf heeft 50 of meer unieke ratings van klanten ontvangen. Bij deze bedrijven bent u verzekerd van goed werk!

  1. Glasambulance: Op basis van 69 ratings met gemiddeld een 9.6 en 4.4 sterren op Google op basis van 21 Google-reviews. Glasambulance is een glaszetter in omgeving van Nijmegen en Arnhem. Naast glas zetten, verzorgen ze ook glas reparatie bij schade en beschikken ze over een breed assortiment aan glas van topkwaliteit voor een goede prijs.
  2. Best Phone: Op basis van 85 ratings met gemiddeld een 9.1 en 4.2 sterren op Google op basis van 25 Google-reviews. Bij Best Phone kunnen klanten terecht voor mobiele smartphones en tablets en de leukste accessoires. Daarnaast verzorgt Best Phone ook reparaties en verkopen ze refurbished devices.
  3. By Bas Optiek. B.V.: Op basis van 74 ratings met gemiddeld een 8.9 en 4.8 sterren op Google op basis van 37 Google-reviews. By Bas Optiek B.V. is opticien en verkoper van monturen, brillen en lenzen. By Bas Optiek B.V. heeft een zeer speciale collectie brillen en zonnebrillen van verschillende exclusieve merken
  4. De Slotambulance: Op basis van 68 ratings met gemiddeld een 8.9 en 4.4 sterren op Google op basis van 28 Google-reviews. De Slotambulance is specialist in het vervangen van sloten en het openen van deuren, kluizen en garages. De slotenmakers zijn 24/7 beschikbaar waardoor ze ook bij spoedhulp snel ter plaatse zijn.
  5. Schamp Schilderswerken: Op basis van 50 ratings met gemiddeld een 8.9 en 4.1 sterren op Google op basis van 10 Google-reviews. Schamp Schilderswerken is een deskundig schildersbedrijf dat duurzame en zichtbare kwaliteit levert in Nijmegen en omgeving. Diensten bestaan uit binnen- en buitenschilderwerk, kleur- en verftechnisch advies, houtrotreparatie en plafond- en wandafwerking.

Foto: Canva

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!