Places logo
Menu

Dit is de best beoordeelde sportschool in Nederland volgens Telefoonboek.nl

Dit is de best beoordeelde sportschool in Nederland volgens Telefoonboek.nl

Tijdens de winter is buiten sporten minder aantrekkelijk. De temperatuur gaat richting het vriespunt en mensen blijven liever binnen. Sportscholen worden drukker in de wintermaanden. Vooral na de jaarwisseling is het erg druk in de sportschool, omdat iedereen zijn goede voornemens wilt nakomen. We willen tenslotte het jaar goed en gezond beginnen. Er zijn veel verschillende sportscholen en fitnessketens waar je uit kan kiezen. Ga je voor een low-budget fitnessketen of wil je veel luxe en kwaliteit bij een kleinere sportschool? Telefoonboek.nl zocht uit hoe klanten sportscholen beoordelen om jou op weg te helpen met de juiste keuze.

Club Pellikaan best beoordeelde sportschool

Uit de beoordeling kwam duidelijk Club Pellikaan het beste uit het licht. Club Pellikaan krijgt een 8.6 gemiddeld over 5 vestigingen. De vestiging in Goirle werd het beste beoordeeld met een gemiddelde van 8,4 en 40 beoordelingen. Klanten geven aan dat Club Pellikaan goed bereikbaar is en zijn te spreken over de goede prijs/kwaliteit verhouding van de sportschool: 'Ik ken geen andere club, waar je zoveel faciliteiten geboden krijgt, voor in verhouding zo'n laag bedrag'. Club Pellikaan wordt gezien als een gezellige club met enorm veel faciliteiten, goede begeleiding en lekker en gezond eten. Club Pellikaan heeft vestigingen in Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Breda, Goirle, Maastricht en Tilburg.

Fitnessketens scoren onvoldoende

Grote internationale low-budget fitnessketens komen niet goed uit de beoordelingen van Telefoonboek.nl. Van de 126 vestigingen van Basic Fit wordt meer dan de helft met een onvoldoende beoordeeld. De grootste irritatie bij klanten is vooral de slechte telefonische bereikbaarheid en de onprofessionele houding van het personeel. Daarnaast worden ook meer dan de helft van de 65 vestigingen van Fit For Free met een onvoldoende beoordeeld. Nogmaals klagen klanten bij Fit For Free over de slechte telefonische bereikbaarheid en personeel dat niet de juiste service biedt.

Reviews op Telefoonboek.nl

Op Telefoonboek.nl kan je naast contactinformatie ook klantenreviews vinden over verschillende bedrijven. Klanten kunnen bedrijven ook een cijfer geven variërend van 1 tot 10. Klanten kunnen een bedrijf beoordelen op algemene indruk, service, prijs-kwaliteit en telefonische beschikbaarheid. Hieruit wordt een gemiddelde score berekend. Er zijn in totaal 938 sportscholen beoordeeld en in totaal 7754 reviews achtergelaten. Al deze beoordelingen samen geven een gemiddelde van een 6,9. Uit het gemiddelde cijfer blijkt dat er voor veel sportscholen nog ruimte voor verbetering is. Er zijn in totaal 4522 negatieve reviews achtergelaten (beoordelingen lager dan een 6) en 3232 positieve reviews achtergelaten (beoordelingen hoger dan een 6).

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Places Lokale SEO!