Dierenwinkels in Drenthe telefonisch het best bereikbaarDierenwinkels in Drenthe telefonisch het best bereikbaar

Een hond, een kat of toch maar een schattig konijntje? Voor veel mensen is een huisdier erg belangrijk. Een huisdier kan gezelschap bieden en vooral bij oudere mensen is het een oplossing om niet alleen thuis te zitten. Om een huisdier goed te verzorgen kunnen mensen bij dierenwinkels terecht voor de producten. Een dierenwinkel kan daarbij begeleiding en advies geven. Maar hoe scoren de dierenwinkels op telefonische bereikbaarheid? Telefoonboek.nl heeft er onderzoek naar gedaan.

Onderzoek

In de database van Telefoonboek staan 2.060 telefoonnummers geregistreerd in de categorie 'dierenwinkels'. Deze nummers worden in het bestand opgenomen als 'slecht bereikbaar' wanneer er drie keer of meer geen gehoor wordt gegeven aan de oproep; hierbij is er ook geen mogelijkheid een bericht achter te laten. Dit was bij 192 dierenwinkels het geval, hetgeen neerkomt op 9,3% van de gevallen. Dat betekent dat 90,7% van de bedrijven weinig tot geen klachten krijgen over de telefonische bereikbaarheid.

Provincie

Wanneer de bereikbaarheidscijfers per provincie worden bekeken valt op dat Zeeland het slechtst scoort op telefonische bereikbaarheid. Daar is 13,4% van de dierenwinkels slecht bereikbaar. Drenthe komt het beste uit het onderzoek. Daar is slechts 1,8% van de dierenwinkels slecht te bereiken.

Belang van bereikbaarheid

Om goed voor een huisdier te zorgen is het belangrijk dat mensen de juiste producten kunnen vinden. Het is fijn als dierenwinkels hier advies en begeleiding over kunnen geven, vindt Dirk Lentjes, manager van Places Antwoordservice. "Over het algemeen zijn de cijfers uit het onderzoek niet slecht. Toch is er met name voor dierenwinkels in Zeeland nog ruimte voor verbetering."

Percentage slecht bereikbaar per provincie

Zeeland: 13,4%

Overijssel: 12,1%

Zuid-Holland: 12,1%

Groningen: 11,6%

Noord-Brabant: 10,9%

Limburg: 10,7%

Utrecht: 10%

Gelderland: 9,9%

Noord-Holland: 9,4%

Friesland: 8,6%

Flevoland: 2,2%

Drenthe: 1,8%


Delen:


Vul in voor Gratis advies

Places.nl helpt ondernemers groeien. Jouw bedrijf heeft specifieke online uitdagingen. daarom gaan onze online experts graag vrijblijvend in gesprek met je over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.


Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs?
En wil jij gebeld worden op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je gegevens in via onderstaande button en wij nemen vrijblijvend contact met je op.
Zoeken
Zoek