Places logo
Menu

Deze huisartsenpraktijk is het beste bedrijf van Noord-Holland

Deze huisartsenpraktijk is het beste bedrijf van Noord-Holland

Noord-Holland: de provincie met 47 verschillende gemeenten. Van onze hoofdstad Amsterdam, tot tv-stad Hilversum en van de Gooise Meren tot Zandvoort. Inwoners van Noord-Holland eten veel kaas, Zaanse Mayonaise en mosterd, maar wat zijn volgens hen de beste bedrijven uit de regio? Places.nl onderzocht welke bedrijven in de provincie het beste beoordeeld worden online.

Hoogste beoordelingen op Telefoonboek.nl

De data van de beste bedrijven van Noord-Holland is afkomstig van Telefoonboek.nl. Er waren verscheidene bedrijven die erg hoog scoorden. 146 van die bedrijven scoorden zelfs enkel tienen. In dit onderzoek is gekeken naar de bedrijven met de meeste hoge scores. Dit wil zeggen dat een bedrijf dat een 10 scoort op basis van twintig beoordelen, lager in de lijst komt te staan dan een bedrijf dat veertig keer een 10 scoort.

Het beste bedrijf van Noord-Holland

Op basis van de ratings is het beste bedrijf van Noord-Holland gekozen. De vriendelijkheid en deskundigheid van de medewerkers zorgt ervoor dat mensen zich gehoord voelen als ze met klachten komen. Met maar liefst 146 beoordelingen scoort Maatschap Huisartsenpraktijk De Koningin uit Haarlem een volwaardige 10. Met die score steken de Haarlemse huisartsen met kop en schouder uit boven de overige negen best beoordeelde bedrijven.

Scooterhulp Amsterdam

Het tweede best beoordeelde bedrijf van Noord-Holland is Scooterhulp Amsterdam. Met 84 beoordelingen scoort het bedrijf een perfecte 10! Enige goede kwaliteiten van Scooterhulp zijn de deskundigheid, vriendelijkheid en betrouwbaarheid. Mensen laten met plezier een review en/of rating achter voor het team. Ook op bij Google krijgt het bedrijf 4,6 sterren van alle tevreden klanten.

Top 10 bedrijven uit Noord-Holland

Alle bedrijven uit de onderstaande top 10 hebben een perfecte score gekregen. Het verschil zit in de hoeveelheid tienen die ze krijgen.

 • Maatschap Huisartsenpraktijk De Koningin in Haarlem: 146 beoordelingen
 • Scooterhulp Amsterdam in Amsterdam: 84 beoordelingen
 • Stukadoorsbedrijf Ridderbos in Burgerbrug: 68 beoordelingen
 • Baan Thaise massage in Zaandam: 55 beoordelingen
 • miWebb in Amsterdam: 55 beoordelingen
 • Internet Business Evolution in Amsterdam: 48 beoordelingen
 • De Kapperij in Wormerveer: 46 beoordelingen
 • Pondok Java in Weesp: 44 beoordelingen
 • Bike Laboratory in Amsterdam: 44 beoordelingen
 • Select2Connect Personeelsdiensten in Alkmaar: 40 beoordelingen

Grote variëteit

Wat opvalt is dat de best beoordeelde bedrijven bijna niet in dezelfde branches opereren. Het gaat van scooter reparatie naar uitzendbureaus en van huisartspraktijken naar Javaanse restaurants. Het is dus met zekerheid te zeggen dat het niet aan de branche ligt of een bedrijf vaak en goed beoordeeld wordt in Noord-Holland.

Foto: Canva

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
 • 100% gratis en vrijblijvend
 • Marketingadvies op maat
 • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!