Places logo
Menu

De top vijf meest gelezen artikelen van de maand mei

De top vijf meest gelezen artikelen van de maand mei

De uitzonderlijk warme meimaand zit er bijna op, een goed moment om terug te blikken op de meest gelezen artikelen op Places Nieuws. Zo bent u als ondernemer direct op de hoogte van de meest interessante ontwikkelingen van de afgelopen maand.

1) Tips voor een optimale integratie van sociale media-kanalen op uw website

Sociale media wordt door ondernemers nog veel los van de website gebruikt, terwijl de kracht juist ligt in de combinatie van beide middelen. Ondernemers kunnen klanten bijvoorbeeld de mogelijkheid bieden om op een website in te loggen met een bestaand social media account, zoals Facebook. Deze registratie verkort het inlogproces voor de klant.In het artikel lees u ook wat Instagram foto"s op uw website kunnen bijdragen en waar u rekening mee moet houden tijdens de integratie.

2) Met een gerust hart uw spullen opslaan? Dit zijn de best beoordeelde opslagbedrijven

Een opslagbox wordt vaak gebruikt door zowel bedrijven als consumenten om goederen of (overbodige) waardevolle spullen te stallen. Heeft u ook goederen in de weg staan, wilt u iets bewaren, of is het te waardevol om weg te gooien? U leest in het artikel welke opslagbedrijven door bezoekers van Telefoonboek.nl het beste beoordeeld worden. De top drie bedrijven zijn gevestigd in Duivendrecht, Tilburg en Rotterdam. In de top tien staan verschillende opslagbedrijven die enkel business to business opereren. Doe er uw voordeel mee!

3) Binnenkort is er geen Rabo Scanner meer nodig voor betalingen bij Rabobank

De Rabobank kondigde aan het begin van deze maand aan dat de bank gaat stoppen met de Rabo Scanner. Klanten zouden het kastje onhandig vinden. Het kastje wordt momenteel nog enkel gebruikt voor het installeren van de mobiele applicatie en het goedkeuren van overboekingen van grote bedragen. Volgens de woordvoerder van de bank zou een 5-cijferige inlogcode, het lezen van een vingerafdruk of gezichtsherkenning inmiddels net zo veilig zijn.

4) Vanaf vandaag is de nieuwe privacywet AVG van kracht

Ongetwijfeld hebt u meegekregen dat sinds 25 mei 2018 de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht is in Europa. De wetgeving heeft bij veel organisaties voor onduidelijkheden en verwarring gezorgd. In het artikel leest u een recap van de wetgeving, kunt u een handige handleiding vinden voor de implementatie en leest u welke maatregelen Telefoonboek B.V. en haar bijbehorende diensten hebben getroffen om aan de wetgeving te voldoen.

5) Wordt uw nieuwe collega straks een Labrador of Mopshond?

Een kantoorhond? Jazeker! Een hond op het kantoor werkt namelijk stressverlagend blijkt uit onderzoek en dit resulteert zelfs in een lager ziekte verzuim. Contact tussen honden en mensen bevordert namelijk het gelukshormoon bij mensen. Helaas zijn niet alle honden geschikt voor op kantoor, ze moeten namelijk goed om kunnen gaan met meerdere baasjes en de reacties van medewerkers. Een labrador of mopshond blijkt daarom een geschikte collega voor op kantoor.

Meest gelezen artikelen van mei 2018 Places.nl/nieuws

Foto: Places.nl/nieuws

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!