Places logo
Menu

De telefonische bereikbaarheid van chocolaterieketens

De telefonische bereikbaarheid van chocolaterieketens

Dit jaar onderzocht Telefoonboek.nl de telefonische bereikbaarheid van diverse branches. Ook werden chocolaterieketens bekeken. Bij chocolaterieënvindt u deheerlijkste bonbons en chocoladeproducten, maar deze winkels blijken niet altijd even goed telefonisch te bereiken. Lees er meer over in deze blog van Places.nl.

Beoordelingen op Telefoonboek.nl

Alle chocolaterieën in Nederland worden op Telefoonboek.nl weergegeven. Zo ook chocolaterieketen Jamin. Bezoekers kunnen alle weergegeven filialen beoordelen op algemene indruk, service, prijs/kwaliteitverhouding en telefonische bereikbaarheid. Uit de vele beoordelingen blijkt dat klanten over het algemeen tevreden zijn over de producten van Jamin, maar niet over de telefonische bereikbaarheid. Bij maar liefst 96% van de Jamin filialen werd volgens de beoordelingen de telefoon één of meerdere keren niet opgenomen.

Gevolgen van gemiste oproepen

Dat ketens als Jamin slecht telefonisch te bereiken zijn, kan erg nadelig zijn. Uit onderzoek blijkt dat één op de vier bij geen gehoor overstapt naar de concurrent, en dat kan zeker rondom de feestdagen problematisch zijn voor de omzet. Betekenen deze cijfers dat alle chocolaterieketens slecht telefonisch bereikbaar zijn? Nee, want dat het ook anders kan bewijst chocolaterieketen Chocolaterie Boulanger. Slechts 33.3% van de filialen van dit bedrijf werd negatief beoordeeld.

Vergroot uw telefonische bereikbaarheid

Volg als ondernemer het voorbeeld van Chocolaterie Boulanger en zorg dat u ook telefonisch goed bereikbaar bent. Met de feestdagen en het nieuwe jaar in het vooruitzicht is dat van groot belang. Met de Places Antwoordservice bent u altijd bereikbaar en mist u geen oproepen meer. Kunt u de telefoon onverhoopt zelf niet opnemen? Geen zorgen, dan doen wij dat. Natuurlijk volgens uw script. Na het gesprek ontvangt u een samenvatting van het gesprek zodat u direct actie kunt ondernemen wanneer het u wel uitkomt. Places.nl biedt u de kans omeen maand lang gratis gebruik te maken van de Places Antwoordservice. Bel voor meer informatie of advies naar telefoonnummer 024-3506953, en ga volledig telefonisch bereikbaar het nieuwe jaar in!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!