Places logo
Menu

Rabobank over het algemeen goed beoordeeld, welke vestiging scoort het best?

Rabobank over het algemeen goed beoordeeld, welke vestiging scoort het best?

Rabobank lanceerde afgelopen week het nieuwste label van het bedrijf, Vista, wat gericht is op het verkopen van hypotheken aan starters. De doelgroep van dit label betreft voornamelijk consumenten die behoefte hebben aan een langere looptijd, wat veelal het geval is bij starters. Rabobank-directeur Wonen, Michiel Kwaaitaal is te spreken over het nieuwe label en merkt op dat het een "een investering in het intermediaire kanaal" is. Rabobank biedt naast hypotheken ook verschillende andere diensten aan, waardoor het een van de grootste spelers in de financiële markt is. Telefoonboek.nl was benieuwd of consumenten dit beaamden en hoe zij de bank beoordelen.

Onderzoek

Naast het opzoeken van bedrijfs- en contactinformatie kunnen bezoekers van Telefoonboek.nl ook een beoordeling geven aan een bedrijf. Deze beoordeling bestaat uit drie factoren: prijs-kwaliteitverhouding, algemene indruk en service. Uit deze beoordelingen wordt een gemiddelde opgemaakt en vervolgens wordt hier een top 10 van de best beoordeelde vestigingen van de Rabobank opgesteld.

Top 10

 1. Rabobank Heinkenszand (8,2)
 2. Rabobank Rijn en Heuvelrug, Bilthoven (8,1)
 3. Rabobank Beek en Donk (8,1)
 4. Rabobank Bloemendaal (8,0)
 5. Rabobank het Haringvliet, Middelharnis (8,0)
 6. Rabobank Utrecht (8,0)
 7. Rabobank Vlijmen (8,0)
 8. Rabobank Amsterdam (7,9)
 9. Rabobank Nijkerk (7,9)
 10. Rabobank Musselkanaal (7,8)

*Let op: het kan voorkomen dat er meerdere vestigingen in een stad voorkomen.

Beoordelingen op andere websites

De consument is over het algemeen tevreden over de Rabobank, wat ook blijkt uit de gemiddelde beoordelingen in de top 10. Telefoonboek.nl is niet de enige website waar consumenten bedrijven kunnen beoordelen. Middels reviews op Google kunnen consumenten ook een beoordeling achterlaten. De vestigingen in de top 10 werden soortgelijk beoordeeld in zowel reviews op Google als op Telefoonboek.nl. Daarnaast biedt de website van verzekeraar Independer bezoekers diezelfde mogelijkheid, maar maakt hier een verdeling tussen de verschillende diensten die de Rabobank aanbiedt. Consumenten beoordelen deze diensten onder andere op service, gebruiksgemak en kwaliteit. De score voor hypotheken komt overeen met de scores uit de top 10 met een gemiddelde van een 7,9. Wat betreft het openen van spaarrekeningen scoort de Rabobank wat lager, namelijk een 6,9. Op dit vlak valt nog het een en ander te verbeteren voor de Rabobank, blijkend uit de beoordelingen van bezoekers.

Foto: Bigstock

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
 • 100% gratis en vrijblijvend
 • Marketingadvies op maat
 • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!